15 жовтня 2018 21:21

Сборная Чехии провела предматчевую тренировку в Харькове

Команда Ярослава Шилгавого у складі 22-х футболістів випробувала газон стадіону «Металіст».


Після перемоги над командою Словаччини у Трнаві (2:1) збірна Чехії, майже не відпочивши, вирушила до України на матч із синьо-жовтими. Новий керманич чехів Ярослав Шилгавий привіз до Харкова 19 польових гравців і трьох голкіперів, які й узяли участь у передігровому тренуванні. Заняття відбулося на стадіоні «Металіст» одразу після прес-конференції головного тренера й капітана чеської команди Боржека Дочкала, який став героєм поєдинку зі словаками, віддавши дві гольові передачі.


Перед матчем у Харкові у гостей є кадрові проблеми: на лікарняний потрапили Марек Сухі і Владімір Даріда. Уже після гри зі словаками розташування збірної залишив захисник німецького «Хоффенхайма» Павел Кадержабек. Також не прилетіли з командою Радим Ржезнік та Йозеф Хюшбауер. Замість них Ярослав Шилгавий терміново викликав Владіміра Цоуфала та Ондржея Куделу зі «Славії», а також Міхала Травніка й Лукаша Масопуста з «Яблонця».

Проте, незважаючи на всі труднощі, збірна Чехії тренувалася в Харкові з хорошим настроєм. Очікується, що на трибунах «Металіста» команду підтримуватиме 50 фанів та ще 100 партнерів збірної, які розташуються на VIP-місцях харківського стадіону.