14 жовтня 2018 15:29

Вячеслав ГРОЗНЫЙ: "Играть против любого состава "Динамо" достаточно трудно"

Головний тренер ФК «Арсенал-Київ» В’ячеслав Грозний дав наступний коментар після перемоги у товариській грі проти київського «Динамо» (1:0):


- Важливо, що ми граємо з такими командами як «Динамо» (Київ) і донецький «Шахтар». В динамівців майже вся основа знаходиться в збірних. В любому випадку грати проти любого складу «Динамо» досить важко. Система гри «Динамо» - це досить швидкі фланги, досить добре пресингують і перебудовуються. Для мене рахунок не мав значення, що в матчі з «Шахтарем», що з «Динамо». Це велика школа для наших гравців. Вони повинні вчитися, як грають кращі футболісти, які знаходяться в цих двох клубах.


У нас декілька чоловік в збірних. В молодіжній команді Македонії Євтоскі і Вакулко в українській. Були деякі медичні проблеми і тому ми не поставили ні Оріховського, ні Гриня, а також Алексєєва і цілу групу гравців.


Гринь, до речі, з вівторка буде працювати в загальній групі. Є медичне заключення. Ми думали, що значно важча травма, але він повернеться до тренувань і буде готуватись до матчу з ФК «Львів».


Стосовно зустрічі, то я дав можливість зіграти всім, хто прибув на матч. Хотів залучити декого з U-19, але вони грали вчора.


Я вдячний динамівцям і «Шахтарю» за такі спаринги, за те що дають можливість нашим гравцям підняти свій рівень майстерності з топовими гравцями, які є в цих командах.