14 жовтня 2018 11:46

Чемпионат ДЮФЛУ U-15. "Барса" – "Динамо" 0:3

У суботу «Динамо» U-15 (футболісти 2004 року народження) зіграло свій матч 6-го туру чемпіонату України ДЮФЛ. Команда Віктора Мороза та Андрія Фартушняка завітала у гості до сумської «Барси».


Доволі швидко «біло-сині» вийшли вперед, тим самим позбавивши себе певної напруги через відповідальність за результат. Капітан команди Царенко класним пасом вивів до воріт Горбача, і той, прибравши у штрафному майданчику захисника, пробив повз голкіпера. Забитий м’яч додав киянам упевненості, які повністю контролювали хід поєдинку, і навіть лише мінімальна перевага не дозволяла засумніватися в підсумковому результаті на користь гостей.


Нарешті всі питання, навіть мінімальні, про переможця зняв той же Горбач, який після прострілу Поліщука з правого флангу з кількох метрів розстріляв воротаря. Він же поставив остаточну крапку в матчі – Ігор пройшов зі своєї половини поля, обігравши на своєму шляху половину команди суперника, й транзитом від поперечини спрямував м’яча у ворота, оформивши хет-трик у зустрічі.


Андрій ФАРТУШНЯК, тренер «Динамо» (U-15):


- Ми зробили установку, щоб із перших хвилин накрити суперника на його половині поля та спробувати забити швидкий м’яч, що нам і вдалося. Знали, що «Барса» буде відходити назад, затягувати розіграші м’яча, тому без швидко забитого м’яча було б набагато важче. До того ж погода була доволі спекотною.

Після же того, як нам вдалося відкрити рахунок, гра заспокоїлася. І навіть той факт, що доволі довго наша перевага була мінімальною, хвилювання за результат не було – ми володіли як територіальною, так і ігровою перевагою. Могли забивати набагато більше – це проблема, але, загалом, усе, про що домовлялися на установці, все було виконано.


Молодець Ігор Горбач, забив сьогодні три м’ячі. Нападник має брати на ініціативу на себе, йти на захисників, обігрувати їх один в один. Його критикували за те, що не забиває, тож, можна сказати, сьогоднішній матч став відповіддю Ігоря на критику (посміхається).


Чемпіонат ДЮФЛУ U-15. 6-й тур

«Барса» (Суми) – «Динамо» (Київ) – 0:3 (0:1)


«Динамо»: 1.Ісаченко (12.Кочерга, 61), 8.Бенедюк (23.Корінний, 59), 16.Канаєв (15.Александров, 28), 13.Чубатий, 2.Єременко, 7.Філатов, 18.Мельниченко (19.Березинець, 59), 5.Царенко, 9.Слесар (20.Фернандо, 54), 10.Давлатов (21.Поліщук, 49), 11.Горбач (14.Титаренко, 61).


Голи: Горбач (5, 52, 61).