12 жовтня 2018 17:35

Олег КУЗНЕЦОВ: "Я уже и не помню, когда у нас был такой серьезный оппонент на поле"

Товариський матч проти збірної Італії залишив у наших уболівальників неоднозначні враження. З одного боку "Скуадра адзурра" добряче "повозила" підопічних Андрія Шевченка, а з іншого... Українці не злякалися неймовірних швидкостей і тиску з боку італійців. Вони грамотно виходили з-під цього пресингу, сміливо йшли в контрнаступ, забили гол і, зрештою, досягли прийнятного результату з одним із грандів світового футболу.

"На діях гравців на полі позначився статус товариського матчу, - каже Експрес-онлайн Олег Кузнецов, екс-гравець "Динамо" і збірної України, тренер. — Відсутність відповідальності за результат дозволяє футболістам не викладатися на полі по-максимуму. Саме цим можу пояснити просто таки божевільні помилки наших захисників і півзахисників.

Я вже і не пригадую, коли у нас був такий серйозний опонент на полі. Так, італійці зараз переживають не найкращі часи, але мені здалося, що у них було більше бажання досягти перемоги.


Мені сподобалось, що після пропущеного голу наша команда не опустила руки і зуміла зрівняти рахунок. Сподобались заміни, які не послабили гру, особливо це стосується наших флангових гравців — Циганкова і Петряка, які дуже вдало ввійшли в гру.

Але помилки в захисті не на жарт турбують. Якби не П'ятов, на 15-й хвилині вже можна було три голи отримати. Якщо наші не зроблять правильних висновків, то це може вилізти боком у матчах навіть зі слабшими суперниками. Хоча загалом гра нашої команди цілісна. Вірю, що з чехами ми зіграємо успішно та вирішимо своє завдання у Лізі Націй.