10 жовтня 2018 17:49

ДЮФЛУ U-16. "Динамо" - "Черноморец" 3:0

У рамках перенесеного матчу 8-го туру вищої ліги чемпіонату ДЮФЛУ U-16 (футболісти 2003 року народження) київське «Динамо» на власному полі із впевненим рахунком переграло однолітків із одеського «Чорноморця».

Забивши швидкий м’яч уже на 3-й хвилині зустрічі, кияни продовжили володіти ініціативою, вести свою гру, що втілилося у ще два голи, які наша команда провела наприкінці першого тайму та на початку другого. Відзначимо, що два з трьох м’ячів динамівці забили після розіграшу стандартних положень.

Початок перемозі після розіграшу гутового поклав Боль. Назар Волошин виконав подачу від кутової позначки, м’яч відскочив до Антона, і наш захисник спрямував його точно у лівий від голкіпера кут воріт.

Згодом той же Волошин подав штрафний, і після невеликого рикошету м’яч наче завис над воротарським майданчиком, і Попов головою добив його у сітку. Нарешті, крапку поставив Міщенко, який підхопив м’яч після відскоку та з правого кута воротарського майданчика вразив дальній кут воріт суперника.

Ще хороший момент для голу мав Богдан, який завдавав удару повз воротаря, але послав м’яч трохи вище поперечини. Заради справедливості слід відзначити, що можливості для взяття воріт були і у одеситів, які одного разу влучили у поперечину, а в іншому моменті добре зіграв наш голкіпер Ігнатенко, зреагувавши на небезпечний удар зі штрафного, а також виручив свою команду ще у кількох епізодах.

В цілому, на полі було багато боротьби, але вона, переважно, не виходила за рамки правил та не переростала у відверті грубощі.


Чемпіонат ДЮФЛУ U-16. 8-й тур

«Динамо» - «Чорноморець» – 3:0 (2:0)

«Динамо»: Ігнатенко, Попивняк (Мазур, 51), Боль (к), Пусь, Король, Березанський (Хрипчук, 57), Скрипник (Трикоз, 62), Осадець (Хацкевич, 68), Закружний (Міщенко, 41), Н. Волошин (Демиденко, 55), Попов (Богдан, 60).

Голи: Боль (3), Попов (35), Міщенко (51).

Свій наступний матч «Динамо» (U-16) проведе в суботу, 13-го жовтня, коли в рамках календарного 6-го туру вдома прийматиме київську «ДЮСШ-15».