9 жовтня 2018 22:47
1

"С "Минаем" надо отработать на максимуме". Что думают о закарпатской команде футболисты киевского "Динамо"?

До гри 1/8 Кубку України «Минай» - «Динамо» (Київ) залишилося всього 3 тижні. Підготовка до поєдинку триває. Гра вже викликала великий ажіотаж у наших вболівальників. І, звісно, у наших гравців.


У свою чергу ми вирішили дізнатися думку футболістів київського «Динамо»: що ж вони думають про майбутнє протистояння? За допомогу в організації коментарів щиро дякуємо прес-службі «Динамо» (Київ).


Деякі гравці столичного клубу відповіли відразу після їхнього останнього поєдинку чемпіонату України із донецьким «Олімпіком», який відбувся в минулу неділю. Знають про наш клуб не багато, але таки знають. Ось що вони відповіли.


Артем Бєсєдін, форвард ФК «Динамо» (Київ)

Що ми знаємо про «Минай»? Що там є досить досвідчені хлопці: Кополовець, Допілка, інші. Не можна такі команди недооцінювати, вони вийдуть на поле з позамежною самовіддачею. Маємо просто виходити та показувати той футбол, який демонструємо в останніх поєдинках. Важливо відпрацювати на максимумі, перемогти та пройти далі.


Віталій Миколенко, захисник ФК «Динамо» (Київ)

Про «Минай» ще не думали, зараз готуємося до матчів збірних, усі хлопці роз’їжджаються. Знаю лише, що за «Минай» грає Михайло Кополовець, Олег Допілка та Василь Кобін, але не спілкувався з ними. Для нас це буде просто кубкова гра, але до неї ще багато матчів.


Микола Морозюк, захисник ФК «Динамо» (Київ)

Що знаємо про «Минай»? Це просто черговий суперник, знаю, що там грають Кополовець і Кобін, але їхньої гри не бачив.


Нагадаємо, що матч між ФК «Минай» та ФК «Динамо» (Київ) орієнтовно має відбутися 31 жовтня.

Ви про що? Команда яка претендує на чемпіонство, яка грає в єврокубках має обігрівати Минай другим а то і третім складом!!!