1 жовтня 2018 21:39

"Ворскла" обнародовола свою позицию по поводу ситуации с футболками с изображением Гитлера

Прес-служба "Ворскли" на офіційній сторінці у Facebook оприлюднила позицію клубу щодо ситуації з уболівальниками полтавського клубу, які одягнули футболки з зображенням Гітлера під час зустрічі з "Десною".


- У зв’язку з інформацією, що наразі шириться деякими ЗМІ стосовно вболівальників ФК "Ворскла" на грі 10-го туру Чемпіонату УПЛ у Чернігові, які мали зухвалий вигляд, повідомляємо наступне: ФК "Ворскла" розцінює поведінку цих осіб, як таку, що містить провокаційний характер, та йде всупереч розвитку та філософії полтавського футбольного клубу. Усі ми розуміємо наслідки таких провокацій! ФК "Ворскла" (Полтава) різко засуджує дії, що дискредитують всю футбольну громадськість, та суперечать принципам Міжнародної організації FARE.


У переддень ігор Ліги Європи закликаємо всіх уболівальників дотримуватись правил толерантності та слідувати принципам УЄФА і здорового глузду. Футбольний клуб "Ворскла" змушений звернутися до правоохоронних органів із проханням відреагувати на ситуацію, що склалася з метою запобігти подібним тенденціям.