1 жовтня 2018 19:57
2

Шевченко вызвал в сборную на матчи с Италией и Чехией 24-х игроков: в списке 6 динамовцев, Селезнев и Хачериди отсутствуют

Для участі у зборі, який проходитиме з 8-го по 16 жовтня і під час якого наша команда проведе два матчі — товариську зустріч з Італією 10 жовтня в Генуї та гру Ліги націй проти Чехії 16 жовтня в Харкові, головний тренер національної збірної України Андрій Шевченко викликав 24-х футболістів.


До гравців з іноземних чемпіонатів, яких керманич викликав раніше, додалися футболісти, що виступають в українській Прем’єр-лізі. Також запрошення отримали й два легіонери, внесені раніше до резервного списку, — Ігор Пластун із бельгійського «Гента» та Іван Петряк з угорського «Ференцварошу».


Для 28-річного Ігоря Пластуна це перший виклик до головної команди країни. Свого часу киянин провів 15 матчів за молодіжні збірні України U-20 та U-21. Відзначимо повернення до лав синьо-жовтих динамівця Артема Бєсєдіна, який відновився після травми, а також півзахисника Івана Петряка, який востаннє отримував запрошення на перший збір цього року — березневий. Однак перехід Івана до «Ференцварошу» та яскрава гра за угорський клуб знову привернули увагу тренерського штабу.


Склад збірної України


Воротарі: Андрій П'ЯТОВ («Шахтар» Донецьк), Денис БОЙКО («Динамо» Київ), Андрій ЛУНІН («Леганес», Іспанія).


Захисники: Ярослав РАКІЦЬКИЙ, Богдан БУТКО, Сергій КРИВЦОВ, Микола МАТВІЄНКО (всі — «Шахтар» Донецьк), Микита БУРДА («Динамо» Київ), Олександр КАРАВАЄВ («Зоря» Луганськ), Василь КРАВЕЦЬ («Луго», Іспанія), Ігор ПЛАСТУН («Гент», Бельгія).


Півзахисники: Віктор ЦИГАНКОВ, Сергій СИДОРЧУК, Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ (усі — «Динамо» Київ), Тарас СТЕПАНЕНКО, МАРЛОС (обидва — «Шахтар» Донецьк), Андрій ЯРМОЛЕНКО («Вест Хем», Англія), Євген КОНОПЛЯНКА («Шальке», Німеччина), Руслан МАЛІНОВСЬКИЙ («Генк», Бельгія), Олександр ЗІНЧЕНКО («Манчестер Сіті», Англія), Євген МАКАРЕНКО («Андерлехт», Бельгія), Іван ПЕТРЯК («Ференцварош», Угорщина).


Нападники: Артем БЄСЄДІН («Динамо» Київ), Роман ЯРЕМЧУК («Гент», Бельгія).

И тут Буяльский с Сидорчуком. Шева, ты что не смотришь УПЛ?
Сховати
Totos, вони швидше для кількості, для "підхвату", ніж для виходу на поле. А якщо і вихід, то на пару останніх хвилин. Таке вже було.