1 жовтня 2018 00:07
18

Александр ХАЦКЕВИЧ: "Сидеть и нажимать на клавиши возле телевизора очень легко, мы же будем делать свое дело шаг за шагом"

Тренер "Динамо" Александр Хацкевич в программе "Профутбол" прокомментировал победу над "Арсеналом-Киев".


- Три победы подряд улучшили микроклимат в команде?


- Это журналисты напрягают с этим микроклиматом. Сидеть и нажимать на клавиши возле телевизора очень легко. У команды есть характер, каждая неудачная серия любой команды когда-то заканчивается. Мы не обращали на это внимания. Сами попали в такую ситуацию и сами из нее выходим. Будем делать свое дело шаг за шагом и добиваться результата.


- Что говорили удаленным игрокам после матча?


- Команда поддержала ребят, они чувствуют свою вину. Главное, что мы выиграли. Президент, как и я, поблагодарил игроков.

Так не всі критикани є чистими душею,бо навряд вони взагалі вболівальники Динамо, то можуть бути вороги нашої команди.
А ніхто й не приховує що в команди зараз не легкі часи. То всі чекають що почнеться ріст,прийде результат і задоволення від гри! Суркіс зайнявся будівництвом у нашій академії,отже його вклад у футбол конкретний!
Є багато прикладів де власники багато обіцяють а нічого не роблять!
Вболівальникам раджу прийняти реальність,то легше буде сприймати позитивні моменти в грі Динамо, принаймі ви це не пропустите через свою злість на команду! Повірти вона безпідставна! Ми маємо пройти через ці важкі часи, так зараз команді складно,але всеодно команда буде рухатися в перед і буде розвиватися,не думаю що хтось мазохіст і любить ці ображання і знущання над собою!!!
ХАН, сядь за компьютер и нажми одну единственную кнопку Еxit на радость многим
Та то что вы: " будем делать своё дело ", это я понял после последнего интервью Суркиса, потому уже особо такой игрой Динамо не переймаюсь, себе дороже.
Про те, що Хацкевич не тренер ДК я висловлювався вже давно і те, що він очолював колись дубль ДК не показник його в якості головного тренера ДК. Здобутки його в якості тренера нуль. Не розумію, на що сподіваються числені прихильники ДК? З року в рік верівництво клубу годує вболівальників обіцянками, а клуб скотився до рівня посереднього клубу першої ліги.
"Будем делать свое дело шаг за шагом и добиваться результата."
Тобто це ще не все?!
Якби наш чемп не підсів за кілька останніх років, якби у грі були Металіст і Дніпро, то нам сьогоднішнім боротись за друге місце б приходилось, і ще невідомо, чи було б воно нашим :(
Те, що ми на другому місці, не стільки наша заслуга, скільки показник рівня чемпу. Бо реально, коли з останніх сил виграємо у аутсайдера, і це не сенсація, а те, що стало уже звичним, ніхто цьому не дивується, то куди йти далі "шаг за шагом"? І це "Динамо" (Київ)!
(((
Хацкевич йде дорогою вже колись протоптаною Блохіним, реагуючи таким чином. Потім Хацкевич запропонує комусь із журналістів "вийти і розібратись по-мужськи".
Воно щей хамло і мурло крім того, що як тренер повний дилетант і клоун. З такими заявами народ, звісно, потягнуться дивитись це білорусько-узбецьке порно на трибуни. Бридко чути й бачити цього бездарями!
А прикиньте след сезон хац таки сделал "своё дело" шаг за шагом, команда заиграла, все бразильцы в основе и тащат команду, вышли с группы лч, буя в тройке на зм... и хац уходить в отставку, типо не верили мрази, а я вам доказал, а теперь умоляйте остаться. Ахах да, а потом я проснулся. Какой же бред в клубе происходит
Посмотрите в календарь матчей, конец октября-ноябрь - будет очередной "спад" или всё-таки закономерность?))
Глупый , какие клавиши ? Просто мы все видели работу и других тренеров. Иди играй при пустых трибунах ,недовольный