29 вересня 2018 19:30

"Арсенал-Киев" - "Динамо" 1:4. Первенство U-21. Отчет о матче

У 10-му турі Чемпіонату U-21 команда Юрія Мороза зустрілася у Щасливому з командою «Арсенал-Київ».


У матчі взяв участь цілий ряд виконавців, які цього сезону тренувалися та брали участь в іграх першої команди «Динамо».


«Канонірам» вдалося забити швидкий м’яч. Вже на шостій хвилині гри після виконання кутового з правого флангу Маханьков зреагував на удар Стрижака, проте на добиванні першим був Баланюк, який з близької відстані розстріляв ворота.


Динамівці заволоділи ініціативою та грали першим номером, створюючи небезпечні моменти поблизу воріт господарів поля. Реалізувати їх у гол команді Юрія Мороза вдалося в середині тайму. Калитвинцев віддав вертикальний пас по правому флангу на Супрягу, той прострілив у центр, Вантух спокійно прийняв м'яч на дальній стійці та приблизно з лінії воротарського розстріляв ворота.


У перерві наставник «Динамо» провів подвійну заміну, кинувши у бій Микиту Кравченка та назарія Русина. І динамівцям вдалося швидко вийти вперед. На 52-й хвилині гри Шапаренко з лівого флангу відкотив м'яч трохи назад та в центр під удар Андрієвському, який потужно пробив з лінії штрафного майданчика – голкіпер не зумів зреагувати на цей удар Олександра.


Повівши в рахунку, «Біло-сині» надалі спокійно контролювали хід гри, однак перевага в рахунку залишалася мінімальною аж до останніх хвилин матчу.


І вже у компенсований час «Динамо» зробило рахунок розгромним. Спершу класний удар у нижній кут з меж штрафного вдався Владиславу Калитвинцеву. А за кілька хвилин господарі подарували м’яч Русину, віддавши неточний пас назад, Назарій спокійно підхопив його, обіграв голкіпера та відправив у порожні ворота.


Завдяки цій перемозі «Динамо» продовжує ділити перше та друге місця в турнірній таблиці молодіжної першості України, маючи однакову кількість очок з «Олександрією», якій наша команда поступилася.


Чемпіонат U-21. «Арсенал-Київ» - «Динамо» - 1:4 (1:1)

29.09.2018. Щасливе. «Арсенал-Арена»


«Арсенал-Київ»: Будюк, Аверін, Даценко (к), Ніколіч (Колесник, 73), Ібадов, Вакулко, Стрижак, Лола (Бабан, 58), Громок (Велєв, 82), Бриженко (Орищак, 58), Баланюк (Кіщук, 87)


«Динамо»: Маханьков, Дмитрук (Кравченко, 46), Попов (к), Хондак, Сідклей, Шепелєв, Шапаренко (Смирний, 60), Андрієвський (Петрусенко, 60), Калитвинцев, Вантух (Шпирка, 83), Супряга (Русин, 46).


Голи: Баланюк (6) – Вантух (25), Андрієвський (52), Калитвинцев (90+1), Русин (90+3)


Попередження: Даценко (72) – Шапаренко (15), Хондак (90)