26 вересня 2018 21:35
3

Николай МОРОЗЮК: "Скоро выберемся из того состояния, за которое нас критиковали"

Захисник «Динамо»Микола Морозюк провів матч проти «Маріуполя» на дещо незвичній позиції правого півзахисника.


Після гри він прокоментував цей досвід та події на полі:


- Традиційно дуже важко грати з «Маріуполем», особливо, у них вдома. Але, чесно кажучи, сьогодні більше проблем створювало футбольне поле, ніж суперник. Візуально вонорівне, хороше, але газон настільки сухий, що м’яч взагалі не рухається. Порівняно з нашими щоденними тренуваннями та домашніми іграми, умови дуже сильно відрізнялися. Тому доводилося повністю перелаштовувати гру, діяти лише за рахунок довгих передач, словом, грати у той самий футбол, що й «Маріуполь». Головне, що вдалося здобути три очки, які для нас на даний момент набагато важливіші.


- Ви знову перемістилися у півзахист, як відчуття?

- Можна сказати, що я звикаю. Розумію, над чим маю більше працювати, щоб скоріше освоїтися і показувати більш якісну гру. Але також знаю, за рахунок чого можу допомогти команді та принести користь навіть на цій позиції. У деяких компонентах мені важче: наприклад, в обіграші, у дріблінгу, адже, граючи в обороні, доводится нечасто його використовувати, і цей навик дещо притупляється. Повторюся, є, над чим працювати, та головне – щоб команда перемагала.


- Із чим повязана ваша заміна?

- Думаю, вона була плановою.


- Як справляєтеся із досить напруженим графіком останнім часом?

- Насправді, ми до цього вже давно звикли. Коли є перемоги, позитивний настрій, то й фізична втома та навантаження переносяться набагато легше. Два дні тому ми також провели важкий матч, але перемогли, сьогодні – теж було непросто, адже у нас був важкий переліт, а потім і переїзд, але нічого, поступово крок за кроком, перемога за перемогою рухаємося далі. Думаю, скоро ми виберемося із того стану, за який нас останнім часом критикували.

Ага,виберетесь.Хочеш сказати,що мяч при передачах не буде відскакувати від вас як від дерева,що передачі будуть даватися на хід в вільну зону,а не в ноги,що ви навчитеся вкидати аут не в боротьбу,що навчитеся прцільно бити по воротах,що в вашій грі появиться якась думка,що в вас проклюнеться совість і т.д.Не вірю!!!!
Выбраться вы можете разве что на острова.
Коля завязывай с футболом