26 вересня 2018 20:48

Кубок Украины: "Черкащина-Академия" выбила "Арсенал" Киев, "Олимпик" с трудом прошел "Зирку"

Відбулись матчі 1/16 фіналу Кубка України.


Зірка в Кропивницькому приймала Олімпік. Матч вийшов досить напружений, з великою кількістю боротьби на футбольному полі. Олімпік вийшов вперед під завісу першого тайму. Дебютний гол у складі донецького клубу оформив Політило.


Відновити паритет у зустрічі Зірці вдалось на 87-й хвилині поєдинку. Господарі заробили одинадцятиметровий удар, який успішно реалізував Кондраков. У екстра-таймах команди не змогли виявити сильнішого і справа дійшла до серії пенальті, де Олімпіку вдалось переграти Зірку.


Неймовірний камбек вдався Черкащині-Академії в матчі проти київського Арсенала. Столичний клуб вийшов вперед 26-й хвилині зусиллями Семотюка. У другій половині зустрічі представник УПЛ зміг подвоїти свою перевагу, забивши на 65-й хвилині.


Проте Черкащина не опустила руки и змогла відіграти гандикап Арсенала. Спочатку Тимофієнко відзначився на 82-й хвилині, а вже через три хвилини Тарасенко зумів зрівняти рахунок у матчі. Дійшла справа до овертайму, в якому черкащани заробиили вилучення на 100- хвилині. Залишив свою команду у меншості Тимофієнко, який заробив другу жовту картку, але вже за 5 хвилині після червоної картки Академія змогла забити і вирвати перемогу у київського клубу. Відзначився Тарасенко, оформивши дубль у матчі. В пісумку неймовірний камбек від Черкащини-Академії та перемога над Арсеналом у екстра-таймі з рахунком 3:2.


У іншому матчі ігрового дня друголіговий Минай вдома приймав Миколаїв. Господарі вийшли вперед на 36-й хвилині. Відзначився Кобін, який реалізував пенальті. У другому таймі Минай зміг подвоїти свою перевагу. Відзначився Гегедош на 68-йхвилині. Вже за 4 хвилини Пиняшко довів перевагу Миная до трьох м'ячів. Миколаїв спромігся забити гол престижу. Результативний постріл вдався Берку.


СК Дніпро-1 вдома мінімально переміг Волинь. Дніпряни відкрили рахунок у матчі на 20-й хвилині. Відзначився Сергій Кравченко. Подвоїв перевагу господарів Чичиков, який забив на екваторі другого тайму. Гості спромоглись забити на 85-й хвилині зусиллями Зінкевича, проте для того, щоб зрівняти рахунок Волині не вистачило часу.

В підсумку в 1/8 фіналу Кубка України вийшли СК Дніпро-1, Черкащина-Академія, Олімпік та Минай.


1/16 фіналу Кубка України


Минай – Миколаїв – 3:1

Голи: Кобін, 36, Гегедош 68, Пиняшко, 72


Черкащина-Академія – Арсенал-Київ – 3:2

Голи: Тимофієнко, 82, Тарасенко, 86, 115 – Семотюк, 26, Сухоручко, 65

Вилучення: Тимофієнко, 100


СК Дніпро-1 – Волинь – 2:1

Голи: Кравченко, 20, Чичиков, 63 – Зінкевич, 85


Зірка – Олімпік – 1:1 (4:5 після серії пенальті)

Голи: Кондраков, 87(пен.), – Політило, 38