26 вересня 2018 11:33

"Мариуполь" - "Динамо": последние новости перед игрой

У середу, 26 вересня, «Динамо» зіграє на виїзді з «Маріуполем» у рамках перенесеного матчу 4-го туру чемпіонату УПЛ.


Востаннє команди зустрічалися на початку травня нинішнього року, і тоді,у Києві, всупереч прогнозам, команди розійшлися миром 1:1.


До Маріуполя динамівська делегація прибула ввечері, 25 вересня і оселилася в готелі «Reikartz», що знаходиться у центрі міста.


Уранці на стадіоні ім. Володимира Бойка відбулася традиційна передматчева нарада за участю офіційних осіб та представників служб, задіяних на матчі. Серед інших питань було визначено, у якій формі суперники вийдуть на матч. Тож «Динамо» зіграє у виїзній синій формі, а воротар буде одягнений у салатову. «Маріуполь» вийде на поле в помаранчевих, кольорах, а воротар - у чорній екіпіровці.


Оскільки, початок зустрічі досить ранній, динамівці вирішили відмовитися від традіційної прогулянки містом. Після сніданку на гравців чекало теоретичне заняття, відпочинок установка та, власне, виїзд на гру.


Оскільки матч відбудеться у будній день, за даними приймаючої сторони стадіон ім. В. Бойка не буде заповнений вщерть. На матчі очікується 7000-8000 уболівальників. Нагадаємо, що арена, на якій пройде сьогоднішній поєдинок, вміщує 12680 глядачів (із них місць під дахом – 8605, і 4075 відкритих).


Додамо, що сьогодні погода у Маріуполі буде по-справжньому футбольною: сонячно, без хмар та опадів, а ввечері термометр показуватиме 13-14 градусів тепла.


Нагадаємо, що стартовий свисток на стадіоні ім. В. Бойка (колишній «Іллічівець») пролунає о 17:00. Пряма трансляція поєдинку відбудеться на телеканалі «Футбол-1».