21 вересня 2018 23:08

Шевченко поддержал игроков "Ворсклы" после поражения от "Арсенала"

Одразу після фінального свистка у грі "Арсенал" (Лондон) – "Ворскла" (Полтава), де гості поступилися з рахунком 2:4, до роздягальні "біло-зелених" завітав головний тренер національної збірної України Андрій Шевченко.


Як відзначає офіційний сайт ворсклян, старання й наполегливість команди у грі з визнаним грандом європейського футболу не залишились не поміченими Андрієм Миколайовичем, і він виявив бажання поспілкуватися з хлопцями, попередньо спитавши дозволу у тренерів "Ворскли".


Звісно ж, ніхто не міг бути проти такого зіркового візиту до роздягальні полтавської дружини. І як тільки Шевченко з’явився на порозі, всі одразу ж підняли голови, дехто звівся на ноги, інші поспішили вийти з душових кабін, бо й справді було цікаво, про що говоритиме тренер головної команди країни. Промовляв з усмішкою на обличчі.


Відразу ж бажаючи підбадьорити хлопців, швидко розповів, якою він побачив цю гру, і наголосив на тому, що за такий футбол проти "Арсенала" в жодному разі не може бути соромно. Команда зааплодувала, Шевченко потиснув руки керівникам і своєму колезі Василеві Сачку, опісля чого його супроводили до ліфту на вихід зі стадіону.