20 вересня 2018 11:58

Вадим СКИЧКО: "Легкость и "Динамо" - это как антонимы"

Наставник киян Олександр Хацкевич позитивно та з шаною відгукнувся про першого суперника у Лізі Європи. Для самого білоруського фахівця цей єврокубковий матч може стати вирішальним у його подальшій кар’єрі у Києві. Журналіст програми «Профутбол», коментатор телеканалу «2+2» і постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» вважає, що на «Олімпійському» господарів очікує напружений матч.


Легкість і «Динамо» – це наче антоніми. Перемоги киянам даються непросто, а реалізація не вражає. Більше одного м’яча «Біло-сині» забили лише «Славії» і те Бєсєдін відзначився з офсайду. Тиск відповідальності на «Динамо» зараз колосальний – нічого, окрім перемоги від киян не очікують, а вихід з групи ЛЄ навіть не обговорюється. Хацкевич теж зауважив, що першочергове завдання його команди у єврокубку – вихід до плей-оф.


Для «Динамо» дуже важливо відволіктися від кепських результатів – п’ять матчів без перемог це занадто. І якщо невдачі з «Аяксом» самі гравці списували на різний рівень команд, то як пояснити нічию з «Чорноморцем» чи поразку в Києві від «Карпат»? Авжеж, «Динамо» фаворит зустрічі, але досвіду та якості гравців «Астані» вистачить на те, аби не розвалитися у Києві. Гості навряд заб’ють але і великої свободи атаці господарів не дадуть. Цього сезону у єврокубках «Астана» більше одного на виїзді не пропускала.