17 вересня 2018 20:15

В Лондон "Ворскла" полетит из модернизированного аэропорта в Полтаве

Як сьогодні стало відомо, на перший матч групового етапу Ліги Європи УЄФА до Лондона полтавська "Ворскла" полетить із модернізованого аеропорту "Полтава".


Про це повідомляє прес-служба "Ворскли". По суті, першопрохідцями, які своїм міжнародним рейсом протурували повітряний шлях до старого-нового аеровокзалу стали футболісти ФК "Маріуполь", прилетівши до Полтави на календарну гру УПЛ після виїзного матчу з французьким "Бордо".


Літаку Boeing 737-300 доведеться подолати понад дві тисячі сімсот кілометрів, аби доправити офіційну делегацію з Полтави до столиці Великобританії. Принагідно нагадаємо, що керівництво футбольного клубу "Ворскла" вирішило в день старту "біло-зелених" у одному з найпрестижніших клубних турнірів Старого світу подарувати полтавським уболівальникам свято.


го встановлять величезний екран, на якому й транслюватиметься гра групи "Е" "Арсенал" (Лондон) – "Ворскла" (Полтава). Захід розпочнеться о 19:55 (символічно до року створення нашої команди) з дискотеки та розважальної програми, а о 21:55 вся увага присутніх переключиться на екран, адже команди вийдуть на поле, і зазвучить гімн Ліги Європи УЄФА. Вхід до фан-зони Вільний!