16 вересня 2018 10:26
5

Олег Смалийчук назвал болельщиков "Карпат" "овцами"

Віце-президент "Карпат" Олег Смалійчук залишився незадоволений відвідуваністю стадіону "Україна" під час останнього домашнього матчу з "Ворсклою" (0:1). Цю гру вирішили відвідати лише 1756 вболівальників.


"Найголовніша проблема в сучасних "Карпатах" - це вболівальники... Вчора, коли хлопці вийшли на гру, то побачили "справжню підтримку". Аж півтори тисячі...


Порахуйте, скільки вміщує стадіон, відмінусуйте, скільки людей прийшло, і ви зрозумієте, скільки у Львові овець. Овець і справді більше, ніж справжніх вболівальників. І це в той час, коли молодим пацанам, які очима шукали вашу присутність, дійсно потрібна ваша підтримка.


Знаю, що коментаторів в Інтернеті більше, ніж підтримуючих на стадіоні. Копати з дивану завжди легше. Така є західна Україна - вийдемо з кущів, коли нам буде вигідно. Змінюйте президентів, віце-президентів, генеральних директорів і тренерів, але ви завжди будете вівцями, допоки не станете вмирати за вашу віру в зелено-біле серце. Моя повага фанатам, справжнім пацанам і людям, які не бояться дощу, щоб бути вірними зелено-білому кольору", - написав Смалійчук на своїй сторінці у мережі Facebook.





В нас в Тернополі на Ниву яка грає в другій лізі приходить в два-три рази більше вболівальників, мені дуже сумно дивитися на порожні трибуни у Львові. На команди які грають на чужих стадіонах в чужих містах (Зоря, Шахтар, навіть Олімпік) приходять більше людей ніж у місті лева, яке має свою рідну команду котра цього сезону може дійсно поборотися за єврокубки, але напевне не при порожніх трибунах, тому я повністю підтримую вищесказані слова.
Заголовок аж ніяк не відображає суті слів. Все правильно сказав. Яка б команда не була, ти за неї вболіваєш, йди на стадіон і підтримай! Мені теж сумно бачити практично пустий НСК на ЧУ. Зате, коли грали з кротами, Славією і Аяксом, то 40-50 тисяч було.
Люди принципиально не ходят на футбол пока клубом заправляет этот типок
Якщо чесно, то я не розумію людей які вболівають за певну команду і при цьому живуть у місті яке її представляє і при цьому не приходити на стадіон має бути соромно, нажаль у моєму місті команда грає лише у 2 лізі але я із задоволенням відвідую всі її домашні матчі
Правильно сказал!!!