15 вересня 2018 22:45

Никита ШЕВЧЕНКО: "Ребята говорят, что здесь какой-то злой рок"

Ще один дебютант "Карпат" - голкіпер Микита Шевченко в інтерв’ю прес-службі клубу поділився враженнями від гри з "Ворсклою" (0:1).


– Чого не вистачило для перемоги? Всього лиш забити на гол більше. Я вважаю, що гра була нічийною. Хлопці кажуть, що тут якийсь злий фатум – ця половина поля не фартова для нас. Останні хвилини, рикошет... Треба зробити висновки і в майбутньому зіграти краще, щоб більше таке не повторювалося. Все складається з дрібниць – хтось там не добіг, хтось тут...


– Настрій, звичайно, не найкращий?

– Звичайно, які тут можуть бути позитивні емоції. Ми мали перевагу, контролювали м’яч, створювали моменти і не дали нічого створити "Ворсклі". Лише цей стандарт і рикошет, після яких м’яч залетів у ворота.


– Ти нещодавно підписав контракт з клубом. Встиг звикнути до партнерів?

– В принципі, я всіх знав – варимося в одному котлі. Поспілкувався з усіма, зокрема з легіонерами. Часу на адаптацію не потрібно було. Хлопці та персонал мене добре прийняли, за що я всім вдячний.


– "Карпати" пропустили після рикошету. Шансів врятувати ворота практично не було?

– Треба дивитися відео. Можливо, шанс був... Все відбулося настільки швидко. Не встиг зреагувати. Треба подивитися і з’ясувати, що я міг зробити краще в цьому епізоді.