11 вересня 2018 20:19

Гендиректор "Металлиста 1925": "Не мог представить, что Валяев превратится в грубую, непоследовательную, бессистемную личность"

Сьогодні рішенням керівництва ФК "Металіст 1925" через невідповідність етичним та професійним якостям, зневагу до честі і гідності футболістів та працівників Клубу, головний тренер Сергій Валяєв відсторонений від виконання обов'язків. Про це колективу команди перед початком тренування повідомив Генеральний директор Володимир Лінке, передає прес-служба "Металіста 1925". За дорученням Володимира Лінке вечірнє заняття провів асистент головного тренера Сергій Ралюченко. Виконувати обов'язки головного тренера буде Олександр Горяінов.


- Як Генеральний директор Клубу беру на себе всю відповідальність за мою рекомендацію Сергія Валяєва і призначення його на посаду головного тренера нашого Клубу. Це моя особиста помилка, оскільки я не міг уявити, що виважена, спокійна і толерантна людина, яка добре працювала у нашій команді "Металіст Юніор", отримавши всі повноваження і владу керівника, перетворилася на грубу, непослідовну, безсистемну особу. На всі бажання Сергія Валяєва наш Клуб відповідав належним чином, незважаючи на суттєіві витрати, і робив все задля забезпечення його комфортної роботи.


На превеликий жаль Сергій Валяєв вдався до інтриг, конфліктів майже з усіма співробітниками, створення різних угрупувань в командному середовищі, зневаги до ветеранів і провідних гравців, образ і безпідставних звинувачень, особливо тих, хто зробив особистий значний внесок в створення команди та її переможний поступ. Уболівальникам, всім небайдужим та шанувальникам футболу - мої глибокі вибачення, - розповів Лінке.