10 вересня 2018 21:11

Кристиан ПОНДЕ: "Перейти в "Карпаты" меня убедил Жозе Мораиш"

Португальський новачок львівських Карпат Крістіан Понде поділився враженнями від перебування у новому клубі.


Вже у дебютному своєму матчі за львів'ян проти Легії (товариський поєдинок) португальський нападник відзначився голом і приніс Карпатам перемогу (1:0).


"Це був мій перший матч за Карпати і я дуже щасливий. Приємно розпочинати з перемоги навіть, якщо це була не офіційна гра. Також я радий забити свій дебютний гол.


Було трохи важко адаптуватися. Звичайно, я ще не знаю всіх гравців, адже до Львова я приїхав тільки три дні тому. Однак я думаю, що поступово все налагодиться і я проявлю себе у команді.


Перейти в Карпати мене переконав Жозе Мораіш, оскільки я з ним попередньо поспілкувався. Потім я говорив з іншими людьми. Запитував у них про український чемпіонат. Мені сказали, що тут є всі умови для зростання і це хороший чемпіонат з класними командами. Переконаний, що прийняв правильне рішення", – цитує Понде офіційний сайт клубу.


Нагадаємо, Крістіан є вихованцем лісабонського Спортінга, проте жодного матчу за основну команду так і не зіграв. Він виступав або за Спортінг Б, або в оренді за Спортінг Ковілья.