6 вересня 2018 15:57
7

"Карпаты" считают судейство Александра Дердо в матче с "Динамо" предвзятым

Попри те, що львівські «Карпати» здобули виїзну перемогу над київським «Динамо» (0:2), керівництво, гравці, тренери та уболівальники були обурені роботою суддівської бригади у другому таймі. Проаналізувавши матч та, зокрема, 4 епізоди (вилучення Мегреміча, удар ліктем Кадара в обличчя Гуцуляку, призначений штрафний за «фол» Ербеса на Шапаренку, попередження Бурді за відмашку), що трапилися по перерві, ФК «Карпати» вважає, що дії головного арбітра поєдинку Олександра Дердо у другому таймі мали упереджений характер.


«Уся Україна прекрасно бачила, що відбувалося на полі. Завдяки сучасним технологіям уболівальників вже не обдуриш, навіть резолюцією комітету арбітрів, які визнали, зокрема, що рішення вилучити з поля Аді Мегреміча – справедливе та обґрунтоване. Я нікому не дозволю так знущатися над моєю командою. Саме тому для початку клуб надіслав до Президента ФФУ Андрія Павелка, а також до КДК ФФУ та до Комітету арбітрів ФФУ звернення, в якому наводить приклади, на нашу думку, упередженого суддівства з боку Олександра Дердо. Залежно від їхнього рішення ми будемо вже відповідно реагувати. Не виключено, що дуже агресивно. Зв'язків та ресурсів у європейському футболі у мене, повірте, вистачить» – наголошує віце-президент ФК «Карпати» Олег Смалійчук.

«Не важливо – виграли ми чи програли. Важливо, що таке суддівство принижує український футбол, тисне на нього пресом і не дозволяє йому піднятися з прірви. Саме через таке суддівство наші команди не можуть пройти у груповий етап Ліги чемпіонів. Такі судді роблять ведмежу послугу нашим грандам».

«Ми звертаємося до вищеназваних персон та комітетів адекватно розглянути нашу скаргу та не враховувати попередження, а, відповідно, й вилучення Аді Мегреміча; встановити факт упередженого арбітражу зі сторони Олександра Дердо та застосувати до нього санкції, передбачені Дисциплінарними правилами ФФУ за вчинення ним дисциплінарного проступку» – додав віце-президент ФК «Карпати».
Дердо батько, а тепер ше Дердо син.
Один з останніх низькокваліфікованих арбітрів в УПЛ.
Да, воеяло вонью.
Гнать нахрен всех этих горе-руководителей ффу, кдк и судейского корпуса. и заодно с ними всех замазанных с ними членов их команды.
Я фанат Динамо, але дійсно у тому матчі судя нам відверто допомагав, я ще думав що пенальті по ходу другого тайму поставить
Гнать таких судей мокрыми тряпками давно пора. Делают вид, что их художества никому не заметны...
Это не предвзятое судейство а квалификация такая у него .
Всё правильно В перерыве Дердо поменяли на динамовского козачка...