3 вересня 2018 10:04
3

Марьян ШВЕД: "Не обращали внимания на киевлян, ведь у нас есть своя команда, мы смотрим только на себя"

Два точні удари Мар’яна Шведа принесли впевнену перемогу «зелено-білим» на виїзді у матчі проти київського «Динамо». До того ж, дубль нападника у ворота Бойка вивів Шведа в лідери бомбардирів львівської команди. У коментарі для Інформаційного центру ФК «Карпати» Мар’ян коротко проаналізував гру та розповів, як львів’яни налаштовувались на матч проти «Динамо».


«Намагаюсь у кожному матчі допомагати команді набирати очки. Так сталось, що сьогодні забив двічі, я радий, що приніс перемогу «Карпатам». Ми хотіли дати бій «Динамо». Не було ніякого тиску, тренери сказали грати спокійно. У минулому турі ми багато помилялися, але сьогодні змогли виправитись. Хотів би також подякувати вболівальникам, які приїхали нас підтримати», – каже Швед.

«Ми налаштовуємось однаково на кожного суперника. Додаткової мотивації перед матчем проти «Динамо» ніколи не потрібно. Не звертали уваги на киян. У нас є своя команда, ми дивимось тільки на себе».

«Грати вдесятьох завжди складно. Старались відпрацьовувати на полі один за одного».

«Гуцуляк – нападник? Йому всюди добре. Він може зіграти на будь-якій позиції».

«Жозе Мораіш – це тренер з великої літери. Без нього не було би цієї перемоги. Чи він заборонив спілкування з пресою? Ні, це неправда», – додав нападник.
игроки карпат дешевые плагиаты...в том году, не помню фамилию их защитника, когда забивал мяч, то праздновал в стиле дибалы, а эти вчера мбаппе повторяли....это выглядит смешно
Сховати
минусуют те, кто не обращали внимание на это
Ого как Шведа плющит, как будто Лигу Уефа выиграл :)