3 вересня 2018 09:54
5

Виталий БУЯЛЬСКИЙ: "После таких матчей в футбол играть не хочется"

Півзахисник «Динамо» Віталій Буяльський підвів підсумки невдалої для його команди гри проти «Карпат»:

- Це футбол, думаю, будь-яка команда на місці «Карпат» грала б так само – футболісти б часто падали, тягнули час. Навіть компенсовані хвилини нам не допомогли.

- Можливо, варто було урізноманітнити гру в атаці?

- Коли поступаєшся 0:2 при власних уболівальниках, розумієш, що потрібно швидше відіграватися, з’являється метушня, поспіх, тому так і склалося.

- Ми бачили, Віктор Циганков реагував досить емоційно...

- Ми усі злилися і після першогот пропущеного м’яча, і після другого - це емоції. Потрібно розібратися самим у собі, як виходити на поле, грати та битися за «Динамо».

- У чому полягала суть розмови із уболівальниками після матчу?

- Вони повністю нас підтримали, ми вибачилися перед ними, адже ми винні. Вони приходять нас підтримати у неділю замість того, щоб побути із сім’ями, поки ще тепла погода. А ми падаємо обличчям у бруд.

- Олександр Хацкевич сказав, що прийняв рішення, яке піде на користь команді, що думаєте з цього приводу?

- Сподіваюся, що Олександр Миколайович залишиться, адже на поле виходять футболісти, а не тренери. Наставники можуть лише підказати, як зіграти у тій чи іншій ситуації, а у поразці, насамперед, винні футболісти. Гравцям потрібно зібратися після матчів збірних, разом сісти, поговорити, розібратися, у чому проблема, можливо, щось поміняти у власній грі та тренувальному процесі. А тренерський штаб може нам лише допомогти у цьому. Зараз просто усі на емоціях, потрібно заснути та прокинутися вранці зі свіжою головою, усе переосмисливши. Сподіваюся, усе буде добре.


- Після таких матчів команда більше втомлюється фізично чи емоційно?

- Після таких матчів взагалі у футбол грати не хочеться. Єдине бажання – залишитися у роздягальні і не виходити з неї.

Так устройтесь в ЖЭК какой-нибудь, на уборку территорий, пользы больше будет.
Ти й так не граєш , відбуваєєш номер
ВЫ не злились, вы - слились!
Вчора з такою грою вам взагалі після першого тайму можна було на поле вже й не виходити....а сидіти в роздягальні в шафах і чекати коли ультрас самі до вас прийдуть...
так вы и не играете... вас тренируют терпеть, а не в футбол играть...