1 вересня 2018 23:16
7

Александр БАБИЧ: "Не получилось играть с "Шахтером" в открытый футбол"

Головний тренер "Маріуполя" Олександр Бабич поділився коментарем про матч УПЛ з "Шахтарем" (0:2).


"Не можу сказати, що у нас вийшла контратаки, не могли віддавати передачі в другій зоні. Грати з "Шахтарем" у відкритий футбол у нас не вийшло. Були відрізки, коли могли пресингувати "Шахтар", але він за рахунок майстерності виходив з пресингу . Результат негативний, треба все проаналізувати і рухатися далі.

Перш за все хочу виділити майстерність "Шахтаря", у нас сьогодні добре грав Гальчук, часто виручав. Після перерви ми змінили схему з 4-2-3-1 на 5-3-2, щоб перекрити фланги, але все одно втрачали м'яч у простих ситуаціях.

Худжамов? Вчора відчув дискомфорт на тренуванні, могли йому зробити укол, але вирішили поберегти. Гальчук сьогодні зіграв на рівні.

Вакула? Я задоволений його грою. Ми його поміняли, тому що було видно, що він почав втомлюватися. Від його гри залишилися хороші враження, думаю, що він майбутнє клубу", - сказав Бабич телеканалу "Футбол 2".

АХАХАХАХАХ! Клоун из будки вылез!
...а когда получалось?
и так всю жизнь
А шо такое?
Ахахах, вот клоун! И это будем слушать из матча к матчу!
Встреча одноклассников, хотя бы так, для порядка дали Мариуполю открыть счет во встречи.
Вы попробуйте поиграть с Динамо в открытый футбол, я уверен что получится. У вас только если Шахтер - срзу открытый футбол. Если Динамо - автобус.