20 августа 2018 15:18
4
Комитет арбитров ФФУ: "Решение не засчитать гол "Динамо" было правильным"

Комітет арбітрів ФФУ коментує суддівські рішення на матчах чергового туру Чемпіонату УПЛ.


5-ий тур, 18.08.2018, матч “Динамо” - “Олександрія”


14 хв. Рішення не зараховувати гол «Динамо» було правильним тому, що № 94 «Динамо» для того, щоб завдати удару головою, в очевидний спосіб допомагає собі – спирається руками на плечі безпосереднього суперника, захисника «Олександрії». Гол було забито не за Правилами і рішення призначити ШУ на користь захисту є правильним.


48 хв. Рішення не втручатись є правильним тому, що № 17 «Олександрії» не скоює жодного порушення проти № 15 «Динамо». Останній тільки-но увійшовши до штрафної площі відчуває пресинг № 17 «Олександрії» і одразу падає на газон. Арбітр правильно продовжив гру. Можна було б порозмірковувати над можливою симуляцією порушення з боку № 15 «Динамо».


Примітки:


11У – 11-метровий удар

АА – Асистент Арбітра

ВУ – Вільний Удар

ГР – Гра Рукою

ЖК – Жовта Картка

ЗОГМ – Зрив Очевидної Гольової Можливості

ПА - Перспективна Атака

СІП – Серйозне Ігрове Порушення

ЧК – Червона Картка

ШУ – Штрафний Удар

Якщо не зарахований гол, забитий динамівцями, то ці гниди, навіть не дивлячись відразу кричать - правильно. А потім шукають спосіб, як вибрехатися.
Разве будет тут справедливость? Тогда надо половину голов отменять!
Кто-то сомневался, что павелко-wлюxu в позе раком перед рижим убицей?
48 хв.

Это момент с Цыганковым!
А где разбор момента 1-го тайма когда двумя руками держали Кендзеру??? Там же 11 метров.