16 серпня 2018 18:30

Защитник "Динамо" поучаствовал в приготовлении пиццы

В гості до партнера ФК «Динамо», піцерію «Pizza Di Casa», прибув захисник Артем Шабанов і взяв участь в майстер-класі з приготування фірмової страви.


У ресторані, розташованому в самому центрі столиці за адресою вул. Пушкінська, 24, на запрошення фан-клубу «Динамо», продемонструвати свої кулінарні здібності приїхав Артем Шабанов. До слова, в числі «кулінарів» киян він поповнив компанію воротарів «біло-синіх» - Георгія Бущана і Володимира Маханькова. Зокрема, разом з футболістом «Динамо» піцу готували шеф-кухар ресторану Веремій Ломака і представник нашого фан-клубу Вадим Таран.

Слід зазначити, що харчування футболістів - одна з ключових складових всього робочого процесу, яка безпосередньо впливає на результат. Досить часто футболісти вдаються до послуг особистих кухарів, що багато в чому полегшує завдання дотримання суворого раціону спортсмена. Тому складно переоцінити вплив щоденного харчування футболіста безпосередньо на його результати.

Перед стартом кулінарного пригоди Артем зізнався, що кухня - не його стихія. Хоча його улюблені страви - борщ і голубці, готує він, максимум, нескладні сніданки. А сьогоднішня піца - і зовсім дебютна.


Процес приготування піци досить простий. Після розкочування тіста необхідного розміру, на ваш вибір соуси. Визначившись, 2-3 ложки викладаєте в центр і круговими рухами нанесіть на тісто. Далі настає черга сиру - його вкладають в середину піци, а не зверху, як прийнято вважати. А ось овочі, м'ясо або морепродукти - це фінальне прикраса і вибір, що саме додавати в блюдо, залишається тільки за вами.

В ідеалі, корж з живого дріжджового тіста по товщині не повинен перевищувати 1 сантиметра, інакше страва вийде найдо сухою. У пічці піца готується близько 5-7 хвилин.

«Поки не знаю, як назвати піцу. Але складного нічого не було. Тим більше, якщо майстер-клас тобі проводить шеф-кухар. Найцікавішим було те, як правильно розкочувати тісто, щоб не порвалося. Якщо зважуся готувати піцу вдома, то наступна буде для батьків, постараюся їм приготувати так, щоб сподобалося», - сказав Артем.

Отже, рецепт. «Піца від Шабанова», приготована в столичній «Pizza Di Casa» - це 450 грам живого дріжджового тіста, томатна основа, сир, свіжі помідори, трохи болгарського перцю, гриби, салямі і курка.


Зрештою, всі піци вийшли не тільки красивими, але і смачними!

В вже зовсім скоро відбудеться зустріч гравців «Динамо» зі своїми вболівальниками. Запланована вона вже на суботу, 18 серпня, і відбудеться на НСК «Олімпійський». Приходьте і підтримайте улюблену команду в матчі з «Олександрією»!