16 серпня 2018 12:27
7

Официально. "Карпаты" возглавил бывший ассистент Моуринью

Новим головним тренером "Карпат" став відомий португальський спеціаліст Жозе Мануель Феррейра де Мораіш – багаторічний асистент Жозе Моуріньо, повідомляє офіційний сайт львів’ян. Разом із ним, Жозе Мораіш працював в "Порто", "Інтері", "Реалі" та "Челсі", де неодноразово вигравав національні чемпіонати та міжнародні трофеї, зокрема, Лігу чемпіонів. Жозе Мораіш народився 27 липня 1965 року.


Протягом ігрової кар’єри він виступав за "Уніан Лейріа", "Атлетіку" з Порто та "Пенафієлі". Тренерську діяльність новий коуч "Карпат" розпочав із молодіжкою "Бенфіки". У якості головного тренера Жозе Мораіш працював з "Аль-Шабабом" (Саудівська Аравія), турецьким "Антальяспором", грецьким АЕК та англійським "Барнслі". Інформація про тренерський штаб нового керманича "Карпат" буде озвучена згодом. Раніше з посади головного тренера було звільнено Олега Бойчишина.

Может лучше в Динамо?
Очередной.
А если серьезно, то интересно будет посмотреть теперь за Карпатами.
*если конечно документ в "нужном переходе" куплен)
А у нього є українська ліцензія PRO?
Сховати
orlyanin, це будуть виясняти перед матчем з кротами
orlyanin, Перед матчем другого кола з ФК Допінг випадково виявиться що не має...
orlyanin, да не украинскую надо, а европейскую. Нет украинской или португальской, они все лицензии про от УЕФА. А он с кучей европейских клубов работал, так что конечно имееь. А у бразила была южноамериканкая, он в европе и не работал потому что уефа ее не признает. Но львову и ффу оказалось пофиг)