15 серпня 2018 10:43

Беньямин ВЕРБИЧ: "Наверное, "Аякс" посильнее "Славии", но мы верим в себя"

Словенський лідер «Динамо» прокоментував прохід команди до плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів.


- Перші 20 хвилин ми діяли добре, але потім нас дещо притисли до власних воріт. Була важка гра відносно рівних команд, багато боротьби, особливо в центрі поля. Ми намагалися своїм пресингом, своїм рухом, не дати чехам зіграти у їх футбол, але усім було дуже важко через сильну спеку. Тепер всі наші думки про наступний раунд. Напевно, що «Аякс» сильніший за «Славію», але ми віримо в себе. Вважаю, що ми додаємо з кожним матчем і думаю, що так буде і надалі.


- Чи в епізоді з вашим голом ми побачили домашню заготовку?

- Так, мій гол був награною комбінацією. Ми награвали цю заготовку ще проти «Шахтаря» і взагалі ми добре виконуємо стандарти по сезону. У Циганкова дуже хороша нога, він весь час знаходить когось із партнерів після своїх подач.


- Сьогодні нарешті забив Бєсєдін. Що ви з партнерами побажали Артему?

- Нічого, тільки привітали. Він хороший форвард, який дуже багато працює і не потребує якихось порад партнерів. Думаю, це було лише питанням часу, коли він заб’є.


- Ви та інші гравці раді, що вперше у сезоні вдалося забити двічі?

- У нас уже були матчі, де ми мали відзначатися не один раз, але нам дещо не щастило. Зараз вдалося і звичайно, ми раді цьому факту та раді виходу до плей-оф.