11 серпня 2018 18:08
1

Что мешает Сергею Реброву возглавить "Легию"?

Варшавська Легія справді зацікавлена у послугах Сергія Реброва. Нагадаємо, зараз тренер у творчій відпустці. Його контракт з Аль-Ахлі із Саудівської Аравії було розірвано наприкінці квітня 2018 року. Але польський клуб не може задовольнити фінансові апетити українського наставника.


Про це FootballHub розповів журналіст газети Super Express Пшемислав Офяра.


Чутки про Реброва і Легію правдиві. Кандидатуру наставника запропонували клубу. Але схоже на те, що українець не очолить команду. Клуб не зможе фінансово потягнути зарплатню такого тренера.


Зараз чемпіона Польщі тренує серб Александр Вукович. Команда вилетіла з кваліфікації Ліги чемпіонів від Спартака з Трнави. А після трьох турів чемпіонату Польщі Легія посідає аж 10-те місце.


Легія справді перебуває у пошуках нового наставника. Зараз команда грає жахливо і, очевидно, вилетить з Ліги Європи від клубу з Люксембургу (поляки вдома програли Дюделанжу – 1:2). У Польщі це сприймуть, як великий сором.


Ребров – не єдиний український кандидат на посаду наставника Легії.


З українців говорили також про кандидатуру Віктора Скрипника у контексті Легії.


Зараз екс-тренер бременського Вердера працює у ФК Рига.


Ще один кандидат на тренерське крісло у Легії – португалець Рікарду Са Пінту, котрий минулого сезону працював з бельгійським Стандардом, кольори якого захищає Валерій Лучкевич.

мне кажется больше не проблема зарплаты, а проблема что клуб сейчас унылый и позорится с люксембуржцами и потом еще и вылететь с чемпа польши - не лучшая страница в биографии.