10 серпня 2018 14:34

Стал известен сентябрьский график подготовки сборной Украины к старту в Лиге наций

Головний тренер національної команди України Андрій Шевченко збере синьо-жовтих на перший у цьому сезоні навчально-тренувальний збір на початку вересня в Києві.


2—5 вересня головна команда країни дислокуватиметься у столичному готелі «Алфавіто». На 4 вересня заплановано відкрите тренування на НСК «Олімпійський», яке розпочнеться о 18-й годині. Таким чином, команда Андрія Шевченка продовжить приємну традицію зустрічей зі своїми вболівальниками. А перед початком тренування наставник зустрінеться з представниками мас-медіа у конференц-залі арени.


5 вересня вранці синьо-жовті вилетять до чеського Брно, а вже звідти автобусом подолають близько 80 км до Угерске-Градіште. Саме це містечко із населенням у 25 тисяч Федерація футболу Чехії обрала місцем проведення стартової для обох збірних зустрічі в рамках Ліги націй УЄФА. У зв’язку з браком готелів у самому Угерске-Градіште українці зупиняться в сусідньому місті Злін, у готелі «Lesni».


Того ж дня синьо-жовті проведуть передматчеве тренування на стадіоні імені Мирослава Валенти (початок — о 19.00 за європейським часом, перші 15 хвилин будуть відкритими для представників ЗМІ). За півгодини до початку заняття головний тренер та один із гравців поспілкуються з пресою у конференц-залі стадіону.


6 вересня збірна України зустрінеться на згаданій арені, що вміщує всього лише вісім тисяч глядачів, із командою Чехії. Матч розпочнеться о 21.45 за Києвом. Після гри наша команда переночує в місцевому готелі, а 7 вересня об 11.30 вилетить із Брно до Львова.


У столиці Галичини збірна поселиться у «Гранд-готелі». 8 вересня о 16.30 Андрій Шевченко спільно з гравцем збірної дасть прес-конференцію для ЗМІ, а за півгодини після цього національна команда розпочне передматчеве тренування на «Арені Львів». Перші 15 хвилин заняття мас-медіа традиційно зможуть фільмувати.


На 16.00 9 вересня заплановано початок першої домашньої гри українців у Лізі націй — проти команди Словаччини. Як відомо, матч відбудеться за порожніх трибун через відповідну дискваліфікацію з боку УЄФА. Однак біля стадіону буде споруджено фан-зону, тож своїх фанів наші футболісти зможуть почути й у чаші арени.


Олександр Гливинський, прес-секретар національної збірної України