4 серпня 2018 11:58

Николай МОРОЗЮК: "В Праге мы будем в полном порядке"

Захисник «Динамо» Микола Морозюк після домашньої перемоги над «Шахтарем» розповів, що стало ключовим фактором успіху його команди:


- Думаю, головним стало те, що ми сьогодні справді билися один за одного, грали як одна команда. Ця єдність і стала визначальною. Власне, як і в попередніх іграх, де ми теж показали себе справжнім колективом.


- Здається, що у «Шахтаря» після низки невдалих матчів проти «Динамо» у чемпіонаті України вже з'явилася певна психологічна невпевненість в іграх з вами...

- Не думаю, але якщо навіть так - це їхні проблеми. Ми граємо за рахунок власних сильних сторін. Добре готуємося і знаємо, завдяки чому ми можемо перемагати такі сильні команди. Але попереду багато таких самих за важливістю матчів, оскільки за будь-яку перемогу, як ми знаємо, все одно дають три очки.


- Як почуваєтеся функціонально, з огляду на те, що матч проти «Славії» вже дуже скоро?

- Нормально. Звичайно, графік у нас не з легких, проте такі перемоги, як сьогодні, звичайно ж, додають нам свіжості і впевненості у собі. Тим більше, що після гри у Львові у нас був певний час відпочити, тож думаю, що у Празі ми будемо в повному порядку.