2 серпня 2018 13:10
1

Игорь ЦЫГАНЫК: "Шахтер" так часто проигрывал "Динамо" в чемпионате, что даже по теории вероятности не должен в этот раз уступить"

Ведучий програми «ПРОФУТБОЛ» на каналі «2+2», відомий український журналіст та коментатор, постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч третього туру української Прем’єр-ліги. У Києві на стадіоні НСК «Олімпійський» зустрінуться «Динамо» та «Шахтар». Наш експерт вважає, що обидві команди заб’ють, однак не зможуть виявити сильнішого.


- О! Це буде дуже цікаво. Тим паче матч транслюватиме канал «2+2», а після гри буде ефір зі студії програми «ПРОФУТБОЛ».

Знаєте, «Шахтар» так часто програвав «Динамо» в чемпіонаті України, що навіть за теорією ймовірністю не повинен цього разу поступитися. До того ж донецька команда програла Суперкубок і матиме відповідний настрій. Протистояння буде дуже напруженим.

Чесно кажучи, «Динамо» виглядає організованіше. Водночас «Шахтар» сильніше проявляє себе індивідуально, виблискуючи в окремих епізодах. Попереду грають одні бразильці, але цілісної структури поки не проглядається.

Прогнозую, що в Києві на «Олімпійському» буде нічия. Навіть ризикну передбачити точний рахунок – 1:1.
Так часто програвав, що мав би і привикнути ...)