1 серпня 2018 14:21
19

Александр Заваров вернулся в динамовскую семью

У перший день серпня у клубному офісі ФК «Динамо» Київ відчувалося помітне пожвавлення.


Увага співробітників була прикута до цікавої та важливої події – селекційну службу клубу поповнив новий співробітник – заслужена людина з відомим ім’ям в історії футболу. Через майже 30 років до «Динамо» повернувся видатний футболіст нашої команди 80-х років, переможець Кубка Кубків, віце-чемпіон Європи-1988 року Олександр Заваров.


Перший віце-президент «Динамо» Віталій Сівков представив Олександра Анатолійовича у новій якості:


- Я б назвав сьогоднішню подію поверненням героя на Батьківщину, - провів оригінальну аналогію Віталій Семенович. – Футбол – це частина нашого життя, яку ми дуже любимо, а події, що з ним пов’язані, надовго викарбовуються у нашій пам’яті. Своєю грою на полі, ви, Олександре Анатолійовичу, залишили слід не лише на траві, у грі команди чи рахунку на табло, а й у серцях уболівальників. Ви – великий професіонал, значуща фігура у футболі, ми вдячні вам за те, що приносили нам задоволення своєю грою. Тепер, оскільки ви повертаєтеся до нашої динамівської сім’ї, я щиро вам бажаю удачі та усього найкращого на новій посаді. Сподіваюся бачити вас у коридорах клубного офісу багато років та цінувати вашу плідну роботу.


У відповідь Олександр Заваров подякував за запрошення працювати у нашому клубі:


- Мені дуже приємно повернутися до «Динамо» після майже 30-ти років розлуки та працювати з такими людьми, як Володимир Веремєєв, Володимир Безсонов, Олексій Михайличенко, для мене це велика честь. Зі свого боку обіцяю сумлінно працювати та своєю роботою приносити користь клубу.


Після офіційної частини, Олександра Заварова було за традицією представлено уболівальникам у приміщенні Фан-клубу «Динамо», де нового селекціонера посвятили у члени фан-клубу. Його керівник Сергій Михайленко вручив Олександру Анатолійовичу динамівський шалик та побажав успіхів, а також, як колись, грою на полі, тепер, шукаючи нові таланти, робити вагомий вклад у перемоги та досягнення команди. Адже вони можливі лише за умови спільної роботи команди, співробітників та уболівальників «Динамо.

Ну и где он эти 30 лет работал как скаут? каких талантов нашел? Какие заслуги имеет? Боюсь, это риторические вопросы. А потом хотим нормальных трансферов имея пол селекционной службы бездарей и нахлебников. Думал когда Красникова взяли, то поумнели наконец, ан нет, без динамовского сердца никуда
Первое апреля. Штирлиц вернулся на родину?
Это прикол?
Сховати
Simplefan, нет, это динамовское сердце
Simplefan, Нет. Это не прикол. Это - Игорь Михайлович...