1 серпня 2018 11:10

Мирослав СЛАВОВ: "Разрыв контракта с "Ааленом" - это больше моя инициатива"

Український нападник Мирослав Славов, в червні місяці поповнивший склад "Аалена", розповів про причини розриву контракту з клубом з третьої Бундесліги.


- Так, ми розірвали контракт з "Ааленом". Це була більше моя ініціатива. Я попросив розірвати контракт, тому що тренер робить більший акцент на атаку через флангових нападників, а не через центральних. Однак я більше сильний не на фланзі, а саме в центрі нападу, скажімо так, типовий центрфорвард. Тому я і звернувся з проханням, щоб мене відпустили. Думаю, так буде краще всім: вони знайдуть доброго флангового форварда, а я знайду клуб, де потрібен саме центрфорвард. Всі будуть у виграші від цього. Зараз вже активно займаюся пошуками нової команди.


Нагадаємо, що в минулому сезоні Славов захищав кольори "Хемніцера" з третьої Бундесліги. Форвард зміг записати на свій рахунок 12 забитих голів за команду, яка за підсумком турніру посіла останнє місце. Раніше в своїй кар'єрі він виступав за "Бордо", "Анжи", донецький "Металург", віденський "Ферст", "Кремсер", німецькі "Берлінер" і "Хемніцер".