27 липня 2018 11:24
31

За удаление в матче с "Динамо" Исмаили пропустит всего два матча, а значит сможет сыграть против киевлян 3 августа. Браво, Федерация!

Сегодня официальный сайт ФФУ обнародовал решение КДК этой организации в отношении игрока "Шахтера" Исмаили, получившего прямую красную карточку в матче с "Динамо" за Суперкубок Украины. Приводим его ниже


"Сьогодні, 27 липня, відбулося засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України.


Ретельно вивчивши матеріали справи «Про вилучення футболіста ФК «Шахтар» Донецьк Гонсалвеса Доса Сантоса Ісмаїлі у матчі за Суперкубок України з футболу 21.07.2018 р. ФК «Шахтар» Донецьк — ФК «Динамо» Київ», КДК вирішив: за червону картку, отриману на 90+5-й хвилині у матчі за Суперкубок України, відсторонити Ісмаїлі на два матчі.


«При прийнятті такого рішення ми брали до уваги не лише формальні юридичні аспекти справи, — розповів офіційному сайту ФФУ голова КДК Андрій Шумілов. — До речі, якби ми керувалися таким підходом, то, наприклад, за поведінку вболівальників в останньому матчі УПЛ сезону-2017/2018 «Динамо» та «Шахтар» отримали б більш суворі покарання. І тоді матч 3-го туру вже поточного чемпіонату між киянами та гірниками також міг пройти без глядачів. Проте КДК тоді взяв до уваги інтереси уболівальників і обмежився м’якішим покаранням: один домашній матч без глядачів для «Динамо», чиї уболівальники вибігали на поле та вдарили прямо на полі гравця команди-суперниці, та один матч без гостьового сектора для «Шахтаря», чиї уболівальники скоїли менш резонансні порушення. Хоча, повторююсь, удар уболівальником «Динамо» гравця «Шахтаря» прямо на футбольному полі — це дуже серйозне порушення.


При розгляді справи Ісмаїлі до уваги взято наступне. По-перше, раніше подібних грубих порушень у цього гравця не було. По-друге, протистояння «Динамо» та «Шахтаря» є найбільш популярними серед вболівальників поєдинками і окрасою нашого чемпіонату. Тому серед іншого важливо, щоб команди провели ці матчі у найсильніших складах. «Шахтар», зокрема, спрямував до КДК листа, де наполягав на дискваліфікації двох гравців «Динамо» — Томаша Кенджори та Тамаша Кадара.


Ці два футболісти штовхали гравця ФК «Шахтар» Андрія Тотовицького, коли той лежав на газоні наприкінці матчу. Між іншим, зважаючи на те, що гра не була зупинена (м’яч знаходився в руках голкіпера «Динамо») такі дії футболістів вимагали не лише покарання самих гравців, але і призначення 11-метрового удару. Саме після цього моменту і відбулася конфліктна ситуація на полі. Вона завершилася масовою штовханиною, в якій активну участь взяли гравець «Динамо» Бурда та футболіст «Шахтаря» Ісмаїлі. До речі, саме Бурда перший штовхнув Ісмаїлі. І, врешті-решт, це призвело до вилучення і Бурди, і Ісмаїлі.


Ми по декілька разів переглянули всі наявні відео. Але, на жаль, відео, яке б допомогло встановити чітку і детальну картину сутички, немає. Тому, повторююсь, після ретельного вивчення усіх наявних матеріалів справи КДК ФФУ вирішив відсторонити Ісмаїлі на дві гри та не брати до уваги лист ФК «Шахтар», в якому клуб вимагає відсторонення двох гравців ФК «Динамо» Київ мінімум на три матчі».


А если в этом туре игрок шлактера получит красную, то КДК её отменит, ведь "важливо, щоб команди провели ці матчі у найсильніших складах"
Для Евгения- какое "Иду на Вы"-это кротосвора вместях с их хазяином этих фраз не вкуривают-там принято как во времена Яныка другая терминология типа"эй ты чувак иди сюда,на кого гониш, Донбас порожняк не гонит", и т.д и т.п.
странно что бурде на 5 матчей не изменили
Из всего, что я понял, так это то, что менеджмент и босс Шахтера боятся Динамо... "Иду на Вы" - это не про Ахметова и не про Шахтер.
КДК нужно на цирк переименовать
Исмаили наказали всего на два матча потому что обе команды должны играть в оптимальных составах, почему же весной перед матчем Зари и шлюхтера наказали Сватка,Заря выходит играла не в оптимальном составе?
Что это за торги как на рынке мы не взяли в учёт письмо шлюхтера ,а был ли вообще повод рассматривать это письмо ведь КДК ффу должно работать согласно рапорту судьи?
КДК тоді взяв до уваги інтереси уболівальників і обмежився м’якішим покаранням: один домашній матч без глядачів для «Динамо», чиї уболівальники вибігали на поле та вдарили прямо на полі гравця команди-суперниці год назад Одесса Суперкубок после финального свистка болелы шлюхтера выбегают на поле с фаерами плюс бьют стюардов ,почему не наказали шюхтер?
Наказало ли кдк ффу нема за прыжек сзади ?
нет реального протеста со стороны сообщества, а на нытье им насрать
Ну раз уж "совсем не заинтересованное" крот-тв не дало нужную видеокартинку, чтобы совсем обелить исмаили, и совсем уж очернить наших, значит там ничего про наших и не скажешь страшного, а вот крота никак в агнцы божии не вознести. В таком случае потребовалось выдумать что-то новое...
#павелконах #ахметовнах #кдкффунах
Відмазка слабенька. Розшифровується приблизно так: "хазяїн каже щоб я робив усе, що хочу, аби тільки з ДК Ісмаїлі зіграв. Зроблю так, щоб це виглядало як перемога для холопів." Ну, чекаємо "окраси"
Что с Исмаили, что без него и так и так про*бут!
Какие сука смешные. Они то взяли во внимание, там посмтрели. Судите все по-чесному, виноваты Кендзера и Кадар - им дайте столько как положено. Всем дайте как того заслужили исходя из их действий. И каждый раз при одинаковых проступках давайте всем одинаково. Тогда и вопросов не будет.
Для полного смеха им еще осталось в следующий раз сделать так: даем три матча, но так как игра с ДК - это окраса, то значит две игры до матча с ДК пропускает, с ДК играет (ну чтобы окрасу не портить) и потом пропускает третий.