18 липня 2018 13:37

Покинув "Арсенал", Батальский трудоустроился в "Рухе"

Досвідчений 31-річний нападник Олександр Батальський став черговим новачком винниківської команди під час літнього міжсезоння.


Після перегляду у таборі жовто-чорних його офіційно представили, як повноцінного гравця «рухівського» колективу. Наставники винниківської команди звернули увагу на його вміння і під час товариського матчу з ФК «Львів», у якому Олександр Батальський продемонстрував націленість на боротьбу та непогані взаємодії з новими парнерами. У новій для себе команді він обрав 17-ий номер. А загалом угоду з футболістом атакувального плану підписано на однорічний термін.


Минулого сезону вихованець київського «Локомотива» виступав за столичний «Арсенал», якому допоміг підвищитися у класі. Олександр Батальський став за підсумками попереднього чемпіонату з 14-ма голами третім бомбардиром Першої ліги (після Олександра Акименка з «Інгульця» (25 голів) та Максима Дегтярьова з «Полтави» (15).


Взагалі ж, Олександр Батальський виступав за кар’єру за багато команд, у більшості з яких перебував на провідних ролях, – «Арсенал» (Київ), «Дністер» (Овідіополь), «Прикарпаття» (Івано-Франківськ), «Зірка» (Кропивницький), «Геліос» (Харків), «Черкаський Дніпро». Свого часу – восени 2006-го року – тоді 20-річний футболіст дебютував у молодіжній збірній України у товариському матчі проти однолітків з Узбекистану. В лютому наступного року провів за молодіжку ще один матч.


Зараз Олександр Батальський покликаний допомогти винниківському «Руху» виконати турнірні завдання і завдяки досвіду та професіоналізму ще краще налагодити атакувальні дії винниківського колективу. Футбольний клуб «Рух» (Винники) та вболівальники команду вітають нового виконавця у «рухівській» сім’ї.

«Рух» підписав Батальського Досвідчений 31-річний нападник Олександр Батальський став черговим новачком винниківської команди під час літнього міжсезоння. Після перегляду у таборі жовто-чорних його офіційно представили, як повноцінного гравця «рухівського» колективу. Наставники винниківської команди звернули увагу на його вміння і під час товариського матчу з ФК «Львів», у якому Олександр Батальський продемонстрував націленість на боротьбу та непогані взаємодії з новими парнерами. У новій для себе команді він обрав 17-ий номер. А загалом угоду з футболістом атакувального плану підписано на однорічний термін. Минулого сезону вихованець київського «Локомотива» виступав за столичний «Арсенал», якому допоміг підвищитися у класі. Олександр Батальський став за підсумками попереднього чемпіонату з 14-ма голами третім бомбардиром Першої ліги (після Олександра Акименка з «Інгульця» (25 голів) та Максима Дегтярьова з «Полтави» (15). Взагалі ж, Олександр Батальський виступав за кар’єру за багато команд, у більшості з яких перебував на провідних ролях, – «Арсенал» (Київ), «Дністер» (Овідіополь), «Прикарпаття» (Івано-Франківськ), «Зірка» (Кропивницький), «Геліос» (Харків), «Черкаський Дніпро». Свого часу – восени 2006-го року – тоді 20-річний футболіст дебютував у молодіжній збірній України у товариському матчі проти однолітків з Узбекистану. В лютому наступного року провів за молодіжку ще один матч. Зараз Олександр Батальський покликаний допомогти винниківському «Руху» виконати турнірні завдання і завдяки досвіду та професіоналізму ще краще налагодити атакувальні дії винниківського колективу. Футбольний клуб «Рух» (Винники) та вболівальники команду вітають нового виконавця у «рухівській» сім’ї.

Публикация от FC Ruh Vynnyky (@fc.ruh)