17 липня 2018 20:01

Хорхе КАРРАСКАЛЬ: "Львов стал для меня вторым родным городом"

У ході прес-конференції, яка була присвячена старту сезону, головний тренер Олег Бойчишин, футболісти Артем Федецький та Хорхе Карраскаль поспілкувалися з представниками мас-медіа.

Спершу, слово взяв наставник «зелено-білих». Олег Іванович розповів, як команда провела міжсезонні збори та наскільки «Карпати» готові до нового сезону. «Повністю задоволені тим, як минула передсезонна підготовка, провели ряд хороших спарингів. Ні для кого не секрет, що команда в очікуванні старту чемпіонату», – каже головний тренер львів’ян.

На запитання, яке завдання стоїть перед командою на сезон, Олег Бойчишин відповів, що головною ціллю «Карпат» є повернення вболівальників на стадіон. «Ми граємо для наших фанів. У тренерського штабу та футболістів є мрія – побачити заповнений стадіон «Україна». У порівнянні з попереднім сезоном, ми хочемо зробити крок уперед в якості гри та результатах команди», – додав наставник «зелено-білих».


Запитання до Хорхе Карраскаля розпочались із цікавості щодо його самопочуття після ушкодження, через яке колумбієць змушений був пропустити перші спаринги команди на зборах. Хорхе запевнив присутніх, що немає жодних підстав для хвилювань, він повністю здоровий та готовий до старту чемпіонату. Також Карраскаль наголосив, що у новому сезоні прагне забити багато голів та принести якомога більше користі «Карпатам».

На цікавість журналістів щодо можливого трансферу в інший клуб, Карраскаль миттєво відповів: «Я дуже радий, що є футболістом львівських «Карпат». Для мене це більше, аніж просто команда. Вони стали для мене сім’єю, а Львів – другим рідним містом».