11 липня 2018 16:56
2

"Динамо" выражает моральную поддержку самой смелой юношеской команде мира

Футбольний клуб «Динамо» (Київ) не залишається осторонь у ситуаціях, коли хтось потребує допомоги – чи то фінансової, чи то моральної.


Протягом кількох тижнів увесь світ спостерігав за операцією з рятування дітей-футболістів у віці від 11 до 16 років , які разом із тренером пішли на екскурсію до печери Тхам Луанг у провінції Чіанг Рай (Таїланд) та застрягли там через негоду. Підключивши найкращих дайверів країни та світу, діти та їхній тренер урешті-решт були виведені на поверхню та наразі перебувають під опікою лікарів.


За ініціативи Почесного консула Королівства Таїланд в Україні Михайла Радуцького та підтримки Посольства України в Королівстві Таїланд ФК «Динамо» (Київ) вирішив передати юним футболістам вітальний лист від президента клубу Ігоря Суркіса, а також символічні подарунки з динамівською емблемою.



- Від себе особисто та від Королівства Таїланд хотів би висловити подяку керівництву ФК «Динамо» (Київ) в особі президента Ігоря Суркіса за те, що Україна та «Динамо» (Київ) зокрема в черговий раз продемонстрували, що не буває чужих дітей та не буває чужого лиха. Подібне могло трапитися з будь-ким, і той факт, що такий великий клуб, як «Динамо» (з упевненістю можу сказати, що у Таїланді знають про київський клуб), висловлює їм свою пошану, дуже важливий для цих хлопців у моральному плані. Вдячний Посольству Таїланду в Україні, що відгукнулося на прохання «Динамо» (Київ) підтримати маленьких футболістів, і сподіваюся, що колись ми з вами станемо свідками матчу між киянами та тайською командою «Дикі кабани», яка дасть гідний бій динамівцям, – сказав Почесний консул Королівства Таїланд в Україні Михайло Радуцький.


Интересно, что в пакетах)
Оце по-людськи!