30 червня 2018 21:25

"Ворскла": четыре потенциальных новичка

Вперше за час перебування полтавців у Рогашці до вікон готелю, де мешкає команда, з раннього ранку зазирнуло яскраве сонце. Від того більшість гравців, які, зважаючи на мряку, що була до цього, не користувалися шторами, прокинулися раніше. Воно й добре. Частина футболістів, чиї кімнати на сонячній стороні, вже через півгодини зустрілися за ранковою кавою. Із рештою ж віталися у ресторані на сніданку.


Тренування, що стартувало об 11 годині за місцевим часом, тренери максимально наситили ігровими вправами. Літали, немов бетмени, воротарі, яким не давав спуску їх "підроздільний" керівник Олег Остапенко, а польові, маневруючи поміж пластиковими стійками, що умовно видавали себе за опонента з іншої команди, виконували спеціальні завдання із завершальними ударами по рамці надзвичайно малого розміру. Отож, довелося розраховувати не лише точність, але й силу удару.


У розташуванні команди чотири потенційних новобранці – двоє українців та ще двоє гравців із закордонними паспортами. Один з тих, хто проходить оглядини у "біло-зелених", у минулому сезоні цілих 15 разів залишав свій автограф у воротах суперника. Утім тренери поки стоять на тому, аби не афішувати імена жодного з тих, із ким не підписано офіційної угоди.