27 червня 2018 20:48
2

Гусев, Алиев и Павлов открыли стадион для клуба "Левый берег"

Микола Павлов здійснив свою давню мрію і разом з зірками українського футболу відкрив новий дитячий стадіон для футбольного клубу Лівий Берег.


Микола Лавренко, почесний президент ФК Лівий Берег:
– ФК Лівий Берег народився рік тому. Ми з Миколою Павловим якось зустрілись та спілкувались на тему, що ми у футболі більше 20 років. І я сказав, що все, я закінчив свою футбольну історію, але він сказав, що є мрія, щоб ми мали перший дитячий футбольний клуб, особливо на Лівому Березі, так родилась і ідея, і назва.

Микола Павлов, президент ФК Лівий Берег:
– Команда Лівий Берег – це інвестиції чисто у дитячий футбол?
– Пока що – так. Але люди мрійники, я теж хочу помріяти, що у нас з’явиться стадіон не лише дитячий, а і дорослий стадіон буде на Лівому Березі, де будуть грати вихованці нашого дитячого футбольного клубу.

Олександр Алієв, колишній гравець Динамо:
– Я бы в своем детстве только мог и мечтать, чтобы увидеть звезд киевского Динамо, СССР, сборной Украины, для детей это большой праздник, хороший стадион открыли, отличное поле, пригласили ветеранов футбола, думаю, что дети будут в восторге от сегодняшнего дня.

Олег Гусєв, легенда Динамо:
– Ми грали на таких полях, що їх страшно назвати полями. Звичайно, на такому полі сам бог бажає, щоб вони відточували техніку, свою майстерність та зростали.



Там кроме Гусева ,Павлова и Алиева ещё были люди ,среди которых присутствовали более именитые динамовцы - Яремчук ,Бессонов,Хлус,Мунтян,Биба
Сховати
barbambia, але найбільшою увагою користувався Леоненко ))).