27 червня 2018 13:52
1

Экспертный анализ потенциального новичка "Динамо" Карлитоса

Польські та українські ЗМІ повідомляють про інтерес київського "Динамо" до форварда краківської "Вісли" та кращого бомбардира чемпіонату Польщі іспанця Карлоса Санчеса, або просто Карлітоса. Про сильні та слабкі сторони гравця, інтерес із боку інших клубів, справи його нинішнього клубу розповів директор польської агенції "Football Revolution" Міхал Глінські.


- Пан Міхал, яку пресу в Польщі має Карлітос?


-Іспанець має дуже хорошу пресу, як особисту, так і професійну. Він – скромний, простий хлопець, сімейна людина. В цьому сезоні став кращим бомбардиром першості Польщі . Забив 24 голи та віддав 7 асистів. Це хороші показники для Польщі. Завдяки яскравій грі Карлітоса "Вісла" змогла зайняти шосту сходинку в турнірній таблиці.


- Що собою зараз представляє клуб "Вісла"? Наскільки це сильна команда?


- "Вісла" - це вже не той клуб, що раніше, коли в команді грали збірники. Команда із Кракова до кінця боролась за зону євро кубків, але фінішувала шостою. Справа в менших фінансових можливостях. Не зважаючи на це, "Вісла" в окремому матчі може обіграти будь кого – "Легію", "Лех". Щоб боротися за кращі місця команді не вистачає глибини складу, організаційної та фінансової стабільності.


- Які сильні та слабкі сторони Карлітоса?


- Це технічний, швидкий гравець, який може обіграти суперника один в один. Коли Карлітос набирає швидкість, то його важко зупинити. Гарно виконує штрафні удари, бере на себе відповідальність під час виконання пенальті. Націлений на ворота суперників. Серед мінусів - часом занадто егоїстичний, інколи це шкодить колективній грі. Також відчуває дискомфорт при щільній опіці з боку захисників, коли не вистачає простору, домінує фізична боротьба та довгі передачі. Слабкий при грі у повітрі, на другому поверсі.


- Які клуби наразі зацікавлені в придбанні Карлітоса?


- "Динамо" Загреб, АЕК Греція. Проте не виключене повернення гравця в Іспанію.


- "Вісла" готова продати свого провідного гравця?


- Карлітос має ще рік контракту із "Віслою". Тому для клуба із Кракова це останній шанс продати гравця. Трансфермаркет оцінює його у 1.15 мільйона євро. Думаю, насправді ціна більше. Десь в районі 3-4 мільйонів. Карлітос хоче піти, особливо після організаційних змін у клубі. Пішли тренери-іспанці, які робили на нього ставку, знали як розкрити сильні сторони. Також пішли деякі іспанські гравці, які були в команді. Представники "Вісли" зізнаються публічно, що втримати Карлітоса буде важко. Трансфер - це лише питання часу.

Дай Бог, чтобы этот вариант "выгорел"! Вопрос в том, захочет ли он играть в Украине?