25 червня 2018 15:17

Ультрас "Ворсклы": "Хожу возле стадиона "Ворсклы", но какой-то работы пока не вижу - одни обещания"

Після спарингу "Ворскли" з "Дніпром-1" (0:0) вболівальники, які приїхали підтримати команду на заміську базу, мали змогу поговорити з президентом полтавського клубу Романом Черняком на тему підготовки до матчів Ліги Європи.


- На якісь конкретні питання ми почули відповіді про якусь там італійську фірму, і про турнікети. Нічого конкретного. Ось, як ми дізналися, що проходимо у груповий етап Ліги Європи, то я щодня ходжу біля стадіону, але якоїсь роботи поки не бачу. Обіцянки-цяцянки, - цитує Олександра Ананченко - представника ультрас ФК "Ворскла" сайт телеканалу Лтава. П


резидент ФК "Ворскла", в свою чергу, зазначив, що все йде за планом.


- Ми зробимо все, для того, щоб еврокубки проходили в Полтаві. Уже вкладені чималі кошти, закуплені турнікети, закуплені освітлювальні прибори. Із наступного тижня мінімум три бригади займатимуться різними видами робіт. Цікаві еврокубки тільки у Полтаві, і ми все для цього робимо, - розповів Роман Черняк.


Також джерело нагадує, що з міського бюджету на реконструкцію арени імені Бутовського виділили 2,5 мільйони гривень. Наступний спаринг "Ворскла" вже проведе на зборах в Словенії.