22 червня 2018 14:35

Александр ПОВОРОЗНЮК: "Ингульцу" уже предлагали место в Премьер-лиге вместо "Полтавы"

Президент "Інгульця" Олександр Поворознюк перед матчами плей-офф за право виступати у Прем'єр-лізі був скептично налаштований на рахунок "Полтави".

Керманич петрівського клубу ще тоді говорив, що "зелено-білі" своє місце в УПЛ можуть продати. 21 червня було оголошено про роспуск ФК "Полтава". FootBoom зателефонував до Олександра Григоровича, щоб дізнатися його думку з цього приводу.


- Я ж казав, що так буде з "Полтавою", а мене не хотіли слухати. Є в мене певна "чуйка". Я просто подивився на емоції Безсмертого (головний тренер ФК "Полтава" - прим.) і одразу зрозумів, що йому байдуже, виграють вони у "Чорноморця" чи програють. Не можна так спокійно себе поводити, коли на кону стоїть вихід до Прем'єр-ліги! До того ж він ніяк не реагував на гострі моменти.


- Може він не емоційний тренер?

- Та ні! Безсмертний занадто емоційна людина! Ви згадайте, коли "Полтава" програла "Миколаєву" з рахунком 1:2, то він матюкався, сварився і бився із вболівальниками. В тому-то і справа, що Безмертний дуже емоційний, а в матчі з "Чорноморцем" на його обличчі можна було прочитати, що йому байдуже, як буде, так і буде. Тепер "Полтава" вийшла до елітного дивізіону і не знає, що там робити. В Прем'єр-лігу вони вийшли випадково! От буває так! Не хочеш перемагати, а м'ячі самі лізуть у ворота. У матчі плей-офф у ворота "моряків" залітало все, що тільки могло залетіти.


- Що буде далі?

- Тільки-но приїхав із-за кордону і мені треба вникнути в ситуацію. Через два дні вам скажу, де буде "Полтава" і хто буде грати в УПЛ. Мені присниться віщий сон і я вам його озвучу.


- По регламенту місце "Полтави" може зайняти "Зірка"...

- А чому кропивницький клуб, якщо перехідний матч з "Полтавою" грав "Чорноморець"? Якщо розібратися, то в регламенті всі ці моменти не прописані до кінця. Все може бути по схемі "Вереса" - хто більше занесе, той буде грати. Хочу вам сказати, що "Інгульцю" вже пропонували місце в Прем'єр-лізі. Є певні моменти, якщо не "Полтава", то "Інгулець". Але запам'ятайте мої слова. Ніколи мій клуб не вийде до УПЛ таким способом, як зайшов "Верес". Ми потрапимо туди тільки за спортивним принципом. Хто б мені, що не пропонував, але я цього робити не буду.


- Ви особисто знайомі із президентом "Полтави" Соболєвим?

- Знайомий з усіма президентами клубів. Є такі люди з якими я спілкуюся, а є такі персони, які взагалі мені не цікаві. Як я до нього ставлюся? Взагалі ніяк.