16 червня 2018 12:18

Ровно благодарит Сергея Сидорчука

Однією із традицій турніру 11-річних футболістів «Кубок майбутніх чемпіонів», який вже вдесяте відбувся у Рівному є приїзд на вирішальні матчі видатних динамівців.


У різні роки на цих змаганнях побували Тарас Михалик, Сергій Ребров, Володимир Онищенко, Олександр Головко, Вадим Євтушенко, Олександр Шовковський, Анатолій Демяненко. Цього разу гостем юних футболістів став Сергій Сидорчук.


Приїзд капітана «Динамо» став справжнім святом для дітей, їхніх батьків та тренерів. Подружжя Сидорчуків (Сергій приїхав до Рівного разом із дружиною Анею) приготувало для юних футболістів спеціальні призи – усі команди-півфіналісти одержали футбольні м’ячі, а кращий футболіст турніру Сашко Форманюк має тепер футболку Сидорчука і бутси компанії adidas.



Динамівець також відповів на запитання місцевих журналістів, поспілкувався із радіослухачами у прямому ефірі ФМ радіо, побував у редакції газети «Рівне Вечірнє». Сергій Сидорчук нікому не відмовляв у автографах та фото на пам'ять. Звертаючись до учасників турніру він згадав, як сам грав у дитячих змаганнях, зауваживши, що саме такі турніри – найкращий шлях до великого футболу для тих, хто готовий цей шлях продолати.



Рівняни теж не залишили київського гостя без подарунків, побажали йому здоровя та успіхів, подякувавши Сергію Сидорчуку за щасливі хвилини, які він подарував юним футболістам.