5 червня 2018 13:17
11

Вингер ПСЖ не будет играть в "Динамо"

Хатема Бен Арфа не буде в Динамо. За нашою інформацією, агенти футболіста пропонували послуги 31-річного гравця ПСЖ президенту киян Ігорю Суркісу, але Динамо відмовилося від ідеї підписання гравця. Контракт француза із паризьким клубом закінчується наприкінці червня.


Раніше lequipe.fr повідомляв, що гравець активно розглядає можливі варіанти продовження кар’єри і серед потенційних претендентів на француза називали також київське Динамо.

Агент круто працює у хлопця.
Даже футболист, просидевши почти год, не хочет в ДК, а не наоборот. При всей патриотичности к Динамо: что ему здесь делать? Играть на засранных полх без травы? Только полный дебил, простите за прямоту, либо молодой, которому еще хочется брыкаться и бодаться, м оежт сюда приехать. Или не так?
Сховати
serg21, и где это ты видел у нас " поля без травы"?!
Сховати
Vicktor, у многих представителей нашего народа к сожалению развит комплекс "меншовартості", таким люди всегда любят жаловаться либо констатировать то, что у нас всё плохо и ничего хорошего не будет!
ну даже если и правда то он нам не по карману) это уж точно + недавно вроде видел новость что он иронично с тортиком праздновал год без игровой практики, а еще один Самбрано (только намного дороже) нам не нужен как то)
Сховати
Антон, ти схоже не дочитав до кінця. У нього контракт в червні закінчуєть і він міг би дістатись нам на халяву.
Сховати
Макс, На халяву?) Знаєш які падйомні виплачує клуб вільним агентам? Ферейра, наприклад, (гравець доволі посередній) якщо підпише контракт з Бенфікою, здається, отримає 4 млн за підписання контракту і 2 млн в рік з/п. А тепер на секундочку уявимо, що агент Бер Арфа затребує за свого клієнта? Навіть зарплата біля 6-ти мільйонів за рік викличе бунт на кораблі) Тоді вже точно Хачеріді буде правий - типу ви молодь бігайте старайтесь а ваші, зароблені гроші буде отримувати баночник з ім'ям...
Сховати
Антон, але ж не за 30 чи 40 млн. євро. Зважаючи на клас Бена 6 чи 8 млн. це не такі вже й великі гроші. І спробувати можливо було б варто.
Маячня сивої кобили, Бен Арфа ще буде принижуватись перед Динамо, сміх та й годі. Це топ-гравець з топ-зарплатою, Динамо просто не тягне його за жодними параметрами.
Сховати
А ти сам не принижуєшся, коли вболіваєш за Динамо, якщо вболіваєш звісно? Треба якось поважати клуб, за який вболіваєш!Чомусь Велозу, Ленс та інші не принижувались, коли переходили в Динамо!
Сховати
Ну, тоді вони приходили в клуб з непоганими фінансами, клуб, що грає в ЛЧ. Сподіваюсь хоч в цьому сезоні пройдемо в групу. Тоді ситуація і в країні і в клубі іншою була. Але згоден щодо Вашого твердження, що гіпотетичний перехід Бен Арфа в Динамо не був би приниженням, а навпаки, кроком вперед і можливістю відродити кар'єру.