2 червня 2018 14:45

Александр ЗИНЧЕНКО: "Буду исправляться в следующих поединках"

Півзахисник національної збірної України Олександр Зінченко оцінив гру синьо-жовтих проти Марокко та розповів про підготовку до наступного спарингу.


У четвер головна команда країни зіграла в нульову нічию зі збірною Марокко. Повний матч у складі синьо-жовтих провів Олександр Зінченко, який пізніше дав свій коментар стосовно поєдинку.


— Гра з Марокко вийшла складною, інколи нагадувала битву. Які твої враження від матчу?

— Насправді є чого прагнути і в чому покращувати свою гру. Ті помилки, яких ми припустилися, сподіваюся, у майбутньому будемо виправляти.


— У тебе були сутички з гравцями суперника. Це суто ігрові моменти, чи марокканці поводилися провокаційно?

— У першому таймі було багато епізодів, коли опоненти займалися провокаціями. Поки м’яч перебував на іншій половині поля, вони спеціально чіпляли за обличчя… Бувають такі команди й суперники, тому просто важливо не поступатися й нав’язувати боротьбу.


— Ти стараєшся у кожному матчі, але видно, що не все вдається. Однак у зустрічі з Марокко після втрати м’яча ти одразу хотів виправитися, робив перехоплення. Це гра в «Манчестер Сіті» впливає на твій стиль? Стаєш більш чіпким у відборі?

— Чесно кажучи, моя гра проти Марокко мене анітрохи не влаштовує. Буду виправлятися в наступних поєдинках. Є чого прагнути, над чим працювати.


— Відновлювальне тренування пройшло з бажанням, досить натхненно, попри виснажливу гру з Марокко...

— А немає сенсу засмучуватися й опускати голову. Зіграли матч — потрібно робити висновки, рухатися далі. У збірній завжди хороша атмосфера, тому й настрій у нас відповідний.


— Готовий до наступного поєдинку?

— Звичайно. Уже готовий. З Албанією спробуємо залишити краще враження від своєї гри.



Олександр ГЛИВИНСЬКИЙ,

прес-аташе збірної України