31 травня 2018 14:14

Команда Александра Алиева получила разгромную победу

Невиїзд ФК "Хмельницький" в Ужгород на матч 17-го туру чемпіонату України серед аматорів проти ФК "Минай" залишив багато запитань. У футбольних кулуарах з’явилися розмови про те, що зірковий наставник разом зі своїм помічником та декількома футболістами вже залишили колектив. Проте, вони не підтвердилися.


У середу, 30 травня, команда стартувала у чемпіонаті Хмельницької області. Через участь у всеукраїнських змаганнях "городяни" пропустили стартові два тури, а в перенесеному матчі третього туру впевнено здолали МФК "Славута". Перший тайм підопічні Олександра Алієва виграли з рахунком 3:0, а по перерві відправили у ворота суперника ще три м’ячі, причому граючи у меншості. Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу "Хмельницького" з рахунком 6:1. Зауважимо, що сам Алієв участі у матчі не приймав. Олександр керував діями підопічних з лави запасних.


Тим часом, лідируючи позиції у чемпіонаті захопили "Дунаївці" та "Случ" (Красилів), за який виступає Олександр Мандзюк. Колишній нападник "Княжи", ФК "Львів", "Оболоні" та "Іллічівця" очолив бомбардирські перегони, забивши у двох матчах три м’ячі.