29 травня 2018 14:04

Андрей ЯРМОЛЕНКО: "С каждой тренировкой чувствую себя все лучше и лучше"

Андрій Ярмоленко вперше після травми отримав виклик до табору національної збірної України і поспілкувався із журналістами FootballHub.


- Важко без футболу, але це його невід’ємна частина. Без цього, мабуть, жоден футболіст не обходиться. Працював, терпів, робив усе, що від мене залежить, щоб повернутись на поле і бути тільки сильнішим.

Зрозуміло, що коли не тренуєшся три місяці саме на футбольному полі, коли я займався тільки в тренажерному залі, то важко набирати форму, потрібен час. І я по собі відчував, що з кожним тренуванням почуваю себе все краще і краще. Але тренерський штаб обирає основний склад і йому вирішувати хто буде грати на футбольному полі. Тут я нічого не можу сказати, тренер відповідає за результат, тому кого штаб ставив у склад той і грав.

В свою чергу я намагався тренуватись із максимальною самовіддачею і показувати, що я готовий. Зрозуміло, що в Дортмунді всі розуміють, що така команда в цьому сезоні показала, м’яко кажучи, не найкращий результат. Всі очікують, що в наступному сезоні ми будемо показувати більш якісний футбол. Вболівальники чекають результатів як в чемпіонаті, так і в Лізі Чемпіонів.