26 травня 2018 13:16

В Киев на финал Лиги чемпионов уже прибыли около 10 тысяч гостей и болельщиков

Прикордонники оформили майже 10 тисяч гостей та вболівальників фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. Про це повідомив прес-центр ДПСУ, передає УНН.


“Загалом прикордонники вже зустріли та оформили майже 10 тисяч громадян, які слідували на Чемпіонат. При цьому лише за останню добу — 7 тисяч осіб”, — йдеться у повідомленні.

Примітно, що основний потік припадає на столичні аеропорти. Однак непоодиноке прибуття громадян також фіксується через аеропорти Львова, Одеси, Харкова та Івано-Франківська і через пункти пропуску на кордоні з країнами ЄС.

“Крім того, за результатами додаткової перевірки не пропущено 6 громадян, ще 2 через порушення порядку в’їзду-виїзду на ТОТУ АРК. Також відносно більш ніж 200 осіб прийняті часткові рішення про пропуск через кордон”, — зазначають у службі.

За даними ДПСУ, до обіду 26 травня очікується масове прибуття вболівальників чартерними рейсами, а також автобусами, переважно через західну ділянку кордону. У службі наголошують, що вжили усіх заходів щодо зменшення часу на проходження прикордонних формальностей при дотриманні усіх норм безпеки.