23 травня 2018 12:04

"Реал" выкупил несколько этажей в отеле "Опера" и везет с собой повара

Мадридський клуб їде в готель, де Іспанія святкувала перемогу на Євро-2012


Завтра до Києва прибудуть головні дійові особи суботнього супершоу на "Олімпійському" – футболісти "Реала" і "Ліверпуля".


Діючі клубні чемпіони Європи місцем своєї тимчасової дислокації в нашій столиці обрали п'ятизірковий готель "Опера".


"Вся інформація, що стосується подробиць проживання іспанського клубу у нас – конфіденційна. Ця вимога тім-менеджера "Реала". Єдиний медіаресурс, для якого зроблено виняток – їх клубне Real TV, – розповів нам керівник відділу продажів "Опери" Андрій Вірченко. – Можу вам лише сказати, що попереднє рішення про те, що один з учасників фіналу Ліги чемпіонів буде жити в нашому готелі, було прийнято ще пару років тому – відразу після того, як Київ було обрано місцем проведення фіналу. Ще тоді з УЄФА нам повідомили: "Швидше за за все, до то-то з учасників фінального матчу буде жити у вас". Тут, я думаю, свою роль зіграла та обставина, що у нас – величезний досвід прийому футбольних команд. А десь з місяць тому, коли "Реал" грав у півфіналі з "Баварією", до нас приїжджали представники мадридського клубу, все подивилися і прийняли остаточне рішення: "Якщо пройдемо до фіналу – зупинимося у вас". Власне, іспанцям наш готель добре знайомий. Збірна Іспанії жила у нас чотири дні перед фіналом Євро-2012, і потім святкували перемогу на гала-вечері в готелі. Жили у нас іспанці і в 2015-му, перед відбірковою грою чемпіонату Європи з Україною. Так що тут були і Рамос, і Іско, і Начо. А Модріч гостював у нас зовсім недавно, минулої осені – зі збірною Хорватії. До речі, однією з перших команд, яка побувала в нашому готелі, був "Манчестер Юнайтед" в 2007 році з молодим тоді ще Роналду".


За словами Андрія Вірченка, всі номери, які були запропоновані на вибір "Реалу", – одномісні: "Це абсолютно нормальна практика для більшості команд, а тим більше для клубів топ-рівня, бюджети яких не обмежені. Як і приїзд разом з ними клубного шеф-кухаря, якому дозволяється працювати на кухні готелю. до речі, ще одна обов'язкова вимога: окреме приміщення для харчування команди, щоб вони там не перетиналися з іншими постояльцями".


opera_imidjevie3_10197774__


У кого з "вершкових" буде найкрутіший номер – у Зідана або Роналду? "Нам ще не надіслали з "Реала" сам roster location – список із зазначенням, хто і в якому номері планує жити. Думаю, нам повідомлять цю інформацію тільки в четвер, прямо напередодні прибуття, – говорить Андрій Вірченко. – Клуб викупив не один, а кілька поверхів. і ще хочу відзначити, що ціни на ці "гарячі" дні ми не піднімали, вони у нас такі ж, як і завжди, – для нас це питання репутації. У нас була лише одна умова – повна передоплата".


"Реал" буде жити на вулиці Богдана Хмельницького, а "Ліверпуль" – за два кроки від бронзового Хмельницького. Англійський клуб поселиться у 5-зірковому InterContinental на Михайлівській площі.


royal2__


Булавою гетьман вказує на готель "Ліверпуля", кінь його розгортається в бік резиденції "Реала", а сам Хмельницький поглядає в бік НСК "Олімпійський".